1400/1/26 پنجشنبه ارتقا رتبه اعضای غیرهیات علمی اجرایی شدن فاز اول ارتقا رتبه اعضای غیرهیات علمی
فاز اول ارتقا رتبه اعضای غیرهیات علمی دانشگاه پیام نور در سال 99 اجرایی شد.در این فاز که عضو درخواست ارتقا رتبه خود را به امور اداری و پشتیبانی استان ارسال می نماید و رئیس آن اداره یا دفتر امتیازات مربوط به فعالیتهای فرهنگی و آموزشی را در آن درخواست اعمال می نماید.سپس درخواست به رئیس اداری و پشتیبانی استان ارسال و پس از بررسی توسط سیستم در خصوص کسب سنوات لازم جهت ارتقا رتبه آن را تایید و امضا نموده و درخواست به رئیس استان جهت امضا ارسال می گردد.پس از امضا رئیس استان،فراخوان دوره آموزشی جهت ورود اطلاعات آموزشی حین خدمت به عضو ارسال می گردد و دوره ها توسط کارشناسان بودجه استانها تایید می گردد.تمامی اطلاعات مربوط به سوابق تحصیلی و عضویت در کارگروهها و سوابق فعالیتهای فرهنگی و پژوهشی با توجه به پیوست مدارک درخواست ارتقا رتبه، توسط کارشناس اداری استان تکمیل می گردد.روکش امتیازات مربوط به ارتقا رتبه و گزارش فرم ارتقا رتبه که شامل تمامی اطلاعات سوابق تحصیلی و عضویت در کارگروهها و تاریخچه شغلی و سنوات مدیریتی و سوابق آموزشی و سوابق فعالیتهای فرهنگی،پژوهشی می باشد بازبینی و تکمیل می گردد.فاز دوم ارتقا رتبه اعضای غیرهیات علمی دانشگاه در سال 1400 با کمک تمامی روسای اداری و پشتیبانی استانها و کارشناسان اداری ان شاالله اجرایی خواهد شد و فرم تاییدیه ارتقا رتبه به همراه پیوست روکش امتیازات و فرم ارتقا رتبه به استان جهت صدور حکم ارتقا رتبه ارسال می شود.

روال ارتقا رتبه اعضای غیرهیات علمی دانشگاه پیام نور