بسم الله الرحمن الرحیم
🔺در آستانه روز قدس شریف، روزی که تجلیگاه ایمان، مقاومت و عدالت در جهان است، دانشگاهیان دانشگاه پیام نور استان فارس، با قلبی سرشار از امید و وجدانی بیدار، این مناسبت مهم را به عموم، بهویژه همپیمانان و مدافعان حق، تبریک و تهنیت عرض مینماید.
🔺روز قدس، فراتر از یادبودی از مظلومیت ملت فلسطین، نمادی سترگ از ایستادگی و پایداری ملت ایران در برابر سلطهگران جهانی است. حضور در راهپیمایی این روز، صرفاً یک اقدام سیاسی نیست، بلکه نمایانگر اوج آگاهی، تعهد عمیق اخلاقی و مسئولیت ملی دانشگاهیان در دفاع از حق و عدالت است.
🔺ما، دانشگاهیان استان فارس، به درستی درک میکنیم که چهره پلید صهیونیسم و استکبار، نه تنها در سرزمین فلسطین، بلکه در قالب تهدیدها و جنگ تحمیلی نظامی، تحریمهای ناجوانمردانه و حملات سایبری علیه ایران نیز آشکار میشود. اما این فشارها، تنها فولاد اراده ملت ایران را آبدیده کرده و «مقاومت ملی، اسلامی و اخلاقی ملت ایران» را به پدیدهای بیبدیل و تزلزلناپذیر بدل ساخته است.
🔺از این رو، با اتکا به تفکر نقادانه، رویکرد علمی و مبانی اصیل دینی و انسانی، تمامی آحاد ملت شریف فارس، به ویژه جوانان، دانشجویان و دلسوختگان راه عدالت را به حضوری پرشکوه و آگاهانه در راهپیمایی روز قدس دعوت میکنیم تا با ایمان و بصیرت، ندای مظلومیت فلسطین و فریاد آزادی ایران را به گوش جهانیان برسانند.
🔺دانشگاهیان دانشگاه پیام نور استان فارس، در روز قدس، با روحی مملو از ایمان و امید، و پیروزی جبهه حق علیه باطل به سوی افقهای روشن آزادی، عدالت و انسانیت گام برمیدارند.
دانشگاهیان پیام نور استان فارس
اسفند ماه ۱۴۰۴