• کنتراست

عنوان گروه خبري / فناوری و پژوهش .
  • ساعت : ۱۷:۲۱
  • تاريخ :
     ۱۴۰۵/۰۲/۲۷ 
فصل جدید هم افزایی و همكاری های راهبردی بنیاد ملی علم و دانشگاه پیام نور آغاز شد
از پیشنهاد راه‌اندازی پلتفرم ملی «آموزش باز» تا واگذاری مأموریت رصد مسائل پیش روی جامعه به دانشگاه پهنه‌گستر پیام نور

در نشست هم‌اندیشی رئیس و معاون بنیاد ملی علم ایران با رئیس، برخی از معاونان ، مدیران، روسای دانشکده ها و اساتید دانشگاه پیام نور، راهکارهای ارتقای همکاری‌های راهبردی دوجانبه با تمرکز بر ظرفیت‌های منحصربه‌فرد این دانشگاه در پهنه ملی بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی، در این نشست که با هدف تبیین مأموریت‌های جدید و تسهیل دسترسی اعضای علمی دانشگاه به حمایت‌های بنیاد ملی علم ایران برگزار شد؛ چهره‌های شاخص علمی دانشگاه به بیان دیدگاه‌های راهبردی خود پرداختند.

دکتر زندی: دانشگاه پیام نور، پیشران آموزش ترکیبی در تمدن علمی نوین
دکتر بهمن زندی، رئیس پژوهشکده آموزش باز و از دور، با نگاهی به پیشینه تاریخی حمایت از علم در ایران، وجود بنیاد ملی علم را برای استمرار تمدن‌سازی علمی «ذی‌قیمت» توصیف کرد.
وی با اشاره به جایگاه پیام نور به عنوان تنها دانشگاه باز کشور اظهار داشت: ما از دوران آموزش کتاب‌محور عبور کرده و به الگوی "آموزش ترکیبی" (Blended Learning) رسیده‌ایم. دانشگاه پیام نور به دلیل ویژگی "پهنه‌گستر" خود، بهترین بستر برای اجرای مطالعات جامع در مقیاس ملی است و آمادگی دارد با حمایت بنیاد، کیفیت آموزش باز و ترکیبی را در سطح کشور ارتقا دهد.

دکتر صداقت: ارتقای رتبه جهانی دانشگاه در شاخص‌های ISC
دکتر صداقت، مدیرکل دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت، با اعلام خبر ارتقای رتبه جهانی دانشگاه در شاخص‌های ISC، بر لزوم بازنگری در اعتبارات طرح‌های فنی و هزینه‌های مقالات Q1 تأکید کرد و گفت: دانشگاه پیام نور در انتخابی راهبردی، حق بالاسری (Overhead) را برای طرح‌های ملی بنیاد علم حذف کرده است.
وی افزود: همچنین برای اولین بار، اجرای این طرح‌ها در آیین‌نامه‌های داخلی هم‌تراز با "تصنیف کتاب" لحاظ می‌شود تا انگیزه ۳۲۰۰ عضو علمی دانشگاه برای حل مسائل ملی دوچندان شود.

دکتر آخوند: ضرورت ایجاد پلتفرم ملی آموزش باز و حمایت از اساتید جوان
دکتر آخوند، مشاور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، با نگاهی به تحولات دیجیتال در عرصه آموزش، پیشنهاد راه‌اندازی یک پلتفرم ملی مشابه کورسرا (Coursera) و ایدکس (edX) را مطرح کرد.
وی تصریح کرد: دانشگاه پیام نور با ۱۵ سال سابقه در تولید محتوای مجازی، پتانسیل تبدیل شدن به قطب رسانه‌ای آموزش عالی را دارد. همچنین انتظار می‌رود بنیاد ملی علم سازوکار ویژه‌ای برای حمایت از اساتید جوان که در سال‌های ابتدایی خدمت هستند در نظر بگیرد تا انگیزه این سرمایه‌های انسانی برای همکاری با بنیاد افزایش یابد.
 

حجت‌الاسلام حسینی: دانشگاه پیام نور؛ بازوی توانمند بنیاد در حوزه پژوهش‌های اجتماعی و فرهنگی
حجت‌الاسلام حسینی، عضو علمی و مدیر گروه تاریخ دانشگاه، بر نقش مرجعیت علمی نخبگان در هدایت جامعه تأکید کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور به دلیل گستردگی کشوری می‌تواند دقیق‌ترین آمار و نظریات را در تمامی استان‌ها استخراج کند، افزود: بنیاد ملی علم به عنوان یک نهاد ستادی، به بازوان اجرایی قدرتمندی نیاز دارد و پیشنهاد کرد که مأموریت‌های ملی در حوزه آسیب‌های اجتماعی و راهبردهای فرهنگی به دانشگاه پیام نور واگذار شود؛ چراکه این دانشگاه می‌تواند تصویری واقعی و "چهارگوشه" از مسائل اجتماعی ایران ارائه دهد.
گفتنی است این نشست با توافق بر سر تدوین تفاهم‌نامه‌ای جامع جهت تسهیل طرح‌های ماموریت‌گرا، برگزاری رویداد ملی «شب علم» در استان‌ها و تشکیل بانک داوری مشترک به کار خود پایان داد.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.18.0
    V6.1.18.0