• کنتراست

عنوان گروه خبري / اداری و مالی .
  • ساعت : ۱۷:۲۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۵/۰۲/۰۹ 
معاون اداری و مالی دانشگاه پیام‌نور در نشست كاركنان اداری سازمان مركزی
همکاران دانشگاه پیام نور؛ سلول های در هم تنیده ی یک پیکر و اعضای یک خانواده هستند.

دکتر ضماهنی معاون اداری و مالی دانشگاه پیام نور با تأکید بر اینکه اقدامات مختلفی طی هفته‌های اخیر جهت پیگیری مطالبه‌ی به حقّ افزایش حقوق همکاران زحمتکش اداری صورت‌گرفته است، گفت: همان‌گونه که رئیس محترم دانشگاه در بیانات خود اشاره کردند، استمرار این پیگیری‌ها به جد از سوی مسئولان متولی امر در دانشگاه‌ها از جمله‌ دانشگاه پیام نور در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی، دکتر ضماهنی روز سه‌شنبه ۸ اردیبهشت‌ماه در نشست صمیمی با کارکنان اداری سازمان مرکزی که همزمان با دهه کرامت و در آستانه ولادت امام رضا (ع) در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه با حضور اعضای هیأت‌رئیسه برگزار شد، با تبریک این ایام خجسته و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان به ویژه رهبر شهید امت، همکاران دانشگاه پیام نور - اعم از اداری یا علمی، کارمند یا مدیر، ستادی یا صفی - را سلول‌های درهم‌تنیده‌ی یک پیکر و اعضای یک خانواده دانست و با اشاره به لزوم بهبود حقوق و مزایا و ارتقاء سطح معیشت کارکنان اظهار داشت: فارغ از برخی اظهارنظرهای تخصصی و غیرتخصصی در خصوص مسیر ترمیم حقوق کارکنان عزیز از یک‌سو و جوسازی‌های رسانه‌ای صورت‌گرفته در برخی گروه‌های پیام‌رسان - که ممکن است مستمسک افراد سودجو یا بهانه‌ی تبلیغاتی، عامه‌پسند یا انتخاباتی شبکه‌های زرد یا معاند نیز شود - بنده با همراهی همکاران پرتلاشم در معاونت اداری و مالی در سازمان مرکزی و استان‌ها تحت هدایت‌های داهیانه‌ی رئیس معزّز دانشگاه، پیگیری مطالبات معیشتی یکایک عزیزان را وظیفه‌ی ذاتی، قانونی و انسانی خود می‌دانیم. 

معاون اداری و مالی دانشگاه پیام‌نور با اشاره به اینکه شفاف‌سازی فرآیند درخواست، پیگیری و نهايتاً افزایش حقوق می‌تواند توقعات را معقول و اظهار‌نظرها را منطقی نماید، خاطرنشان کرد: معاون اداری و مالی دانشگاه دارای اختیار تام در موضوع افزایش یا کاهش حقوق و مزایا نیست و هیچ گاه مانع تحقق هیچ افزایشی در امور رفاهی یا حقوقی نبوده و مدت یک و نیم سال گذشته هم شاهد صحیح آن است.

وی در همین راستا افزود: موضوع افزایش حقوق کارکنان سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی در ارکان تصمیم‌گیر دولت و مجلس شورای اسلامی که حتی فراتر از وزارت عتف است، مطرح و نهایی می‌شود.

عضو هیات رئیسه دانشگاه با اشاره به خبر صدور احکام کارکنان اداری و اجرایی نمودن آن در اواخر سال گذشته گفت: همه‌ی همکاران محترم اداری شاهد بوده‌اند که دانشگاه پیام نور از جمله دستگاه های حامی و موفق در  اجرای برخی مفاد آئین‌نامه‌ی استخدامی مربوط به تامین منافع کارکنان می باشد.

وی افزود: حق بهره‌وری و فوق العاده فنی که از مطالبات دیرین همکاران محترم بوده با مشارکت اداره کل امور اداری، اداره کل امور مالی و دفتر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره‌وری در حال نهایی‌سازی است و ان‌شاءالله پس از تامین اعتبار عملیاتی خواهد شد.

دکتر ضماهنی در خاتمه با تأکید بر لزوم تقویت همدلی و وفاق در بدنه‌ی دانشگاه اظهار داشت: بنده در عمل و به معنای واقعی در تلاش هستم که در خدمت به همکاران و حفظ کرامت و جایگاه ایشان از هیچ تلاشی فروگذار ننمایم. منتشرکنندگان نقل قول‌های کذب و غیرمنصفانه در گروه‌های مجازی و نسبت دادن آنها به این حقیر را، به رعایت تقوای الهی توصیه می‌کنم. اینجانب برای بهبود وضعیت معیشتی کارکنان عزیز اداری این سرمایه‌های ارزشمند و اعتلای دانشگاه پیام نور، تمام‌وقت پای‌کار هستم. یقین دارم مسیر ما همان‌گونه که امام شهیدمان بارها فرمودند و مقام معظم رهبری در پیام خود بدان اشاره داشتند، سربلندی ایران عزیز است. پس در این مسیر از صرف زمان، کار بی‌وقفه، نثار آبرو و تقدیم جان نیز دریغ نخواهم کرد.

امتیاز :  ۳/۸۳ |  مجموع :  ۵۲

برچسب ها

    6.1.18.0
    V6.1.18.0