Friday, September 26, 2025
  • time : 17:10
  • Date : Tue Sep 23, 2025
تاثیر توجه به شاگرد پروری و عناصر هویت ملی در ارتقاء بهره وری دانشگاه
مسئول نهاد رهبری و معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور در نشست معاونان آموزشی و پژوهشی استان ها مطرح نمودند.

اولین نشست معاونان آموزشی و پژوهشی استان ها در روز سه شنبه 1 مهرماه در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد.

اهمیت شاگرد پروری در ارتقاء کیفیت آموزشی و بهره وری دانشگاه

 حجت الاسلام ابراهیم زاده، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور ضمن عرض خیرمقدم و درود بر ارواح طیبه شهدای دفاع مقدس و تبریک سال تحصیلی جدید گفت: در ارتقاء کیفبت آموزشی و کیفیت بهره وری دانشگاه رابطه استاد و شاگرد و نظام شاگرد پروری بسیار مهم است.

وی افزود: اگر در دانشگاه به تقویت اساتید بها بدهیم دانشجو خودبه خود هدایت می شود. همه مواردی که معاون آموزشی در خصوص برگزاری کلاس ها، امتحانات، برنامه ریزی آموزشی و جذب دانشجو ذکر کردند مقدماتی است که منجر به تربیت نسلی شود که عامل بقا اساتید هستند.

حجت الاسلام ابراهیم زاده با اشاره به سیره علما و بزرگان تصریح کرد: در گذشته اساتید مسئول آموزش صرف نبودند، تعلیم و تربیت مانند  علم و دین، کنار هم است و طبق روایت معصوم اگر از هم جدا شوند آتش به پا می شود به عنوان مثال داعش که علم ندارد و جاهل است و دنیا را به آتش کشیده و دولت هایی مثل امریکا و اسرائیل که ظاهراً در نهایت قله علم هستند ولی تهذیب ندارند.

حجت الاسلام ابراهیم زاده تاکید کرد: استاد با اعمال و رفتارش اثرگذار است مانند پیامبر که بیش از سخنرانی با اعمال و رفتارش هدایت می کرد. شهدای ما با عملشان ایثار و شجاعت را به تصویر کشاندند.

در پایان وی با اشاره به اصول شاگرد پروری گفت: اولین اصل، عمل به دانسته هاست، آموزش ما باید به این سمت حرکت کند که استاد با رفتار و کردار و حرکات و سکناتش دانشجو را به خدا دعوت کند. توجه به نیازهای مخاطب، توجه به نقاط قوت مخاطب، جذب هدفمند ( با محبت و سعه صدر) و سطح بندی مخاطب و توجه به نخبگان از دیگر موارد این اصول است.

 

انجمن دانش آموختگان، جشنواره های فرهنگی ملی و وام دانشجویی از اهم فعالیت های معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی

در بخش دیگر این نشست؛ دکتر زارع معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی با تبریک شروع ماه مهر گفت: حوزه فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی به صورت نمادین مسئول فعالیت های فرهنگی است اما در واقع همه بخش های دانشگاه وظیفه دارند در این حوزه ایفای نقش کنند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی با اشاره به تأکید رئیس دانشگاه بر شکل گیری انجمن دانش آموختگان تصریح کرد: با وجودی که بسیاری از دانشجویان وقتی دانش آموخته می شوند دیگر در دانشگاه حضور ندارند، اما بسیاری از مشکلاتی که دانش آموختگان در بحث اشتغال و امثال آن دارند و دانشگاه نمی تواند برای حل آن ورود کند، با پی گیری انجمن صنفی که می تواند مدافع حقوق آنها باشد قابل حل است.

وی با اشاره به 9 جشنواره فرهنگی ملی با میزبانی استان های مختلف گفت: یکی از این جشنواره های جدید، جشنواره هویت است. آنچه که می تواند ما را در برابر هجمه بیگانه واکسینه کند تکیه بر داشته های ملی است و مهم ترین آن عناصر هویتی ملی مان است.

دکتر زارع در بخش دیگر سخنانش به وام دانشجویی پرداخت و گفت: در حوزه وام های دانشجویی باید قدری درخصوص توانمندی های استان ها تامل کنیم. با توجه به افزایش شهریه دانشگاه و حضور دانشجویان کم برخوردار و لزوم توجه ویژه به این عزیزان، هم چنین تلاش جدی معاون اداری و مالی برای فراهم کردن تسهیلات شهریه از استان ها هم انتظار تعامل با خیرین در استان ها داریم.

 

 

Average :  0 |  Submitted :  0

Tags

    6.1.18.0
    V6.1.18.0