اداری و مالی
1394/4/19 جمعه
دکتر میرزا حسن حسینی در بازدید از پروژه های عمرانی مراکز خرم آباد و الشتر :
تکمیل و بهره برداری از پروژه های نیمه تمام، از الویت های دانشگاه پیام نور در سال جاری است

معاون اداری،مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور در بازدید از پروژه های عمرانی مراکز خرم آباد و الشتر از  تکمیل و بهره برداری از پروژه های نیمه تمام این مراکز خبر داد و افزود: با وجود بیش از 80 پروژه عمرانی با پیشرفت فیزیکی بالای 90 درصد در کشور ،بهره برداری از این پروژه ها اولویت دانشگاه است و با توجه به کاهش بودجه عمرانی در سال جاری امیدواریم که این پروژه ها تا پایان سال به بهره برداری برسند تا بتوانیم در کنار توسعه کیفی که در دانشگاه پیام نور به خوبی به چشم می آید شاهد توسعه کمی در خور شان دانشجویان این دانشگاه باشیم.

دکتر حسینی با بیان اینکه با کاهش بودجه عمرانی در دانشگاه پیام نور روبرو هستیم گفت:  امسال احداث پروژه های عمرانی جدید در دستور کار دانشگاه نیست و تنها تکمیل پروژه های نیمه تمام در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: طی بازدیدی که از پروژه‌های عمرانی دانشگاه پیام‌نور لرستان به عمل آمد، نقایص این پروژه‌ها را مشخص کردیم، تا اعتبار مناسب برای آن‌ها در نظر گرفته شود.