اداری و مالی
1400/4/22 سه‌شنبه
مدیرعامل صندوق قرض الحسنه دانشگاه پیام نور :
مجتمع اقامتی، فرهنگی و آموزشی دانشگاه پیام نور در محمود آباد به بهره برداری رسید

مجتمع اقامتی، فرهنگی و آموزشی دانشگاه پیام نور در محمود آباد به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی، مدیرعامل صندوق قرض الحسنه دانشگاه پیام نور در حاشیه مراسم بهره برداری ازاین مجتمع گفت: مجتمع اقامتی، فرهنگی و آموزشی دانشگاه پیام نور در رویکرد جدید صندوق قرض الحسنه کارکنان و با هدف فراهم سازی بسترهای ارائه خدمات بهتررفاهی به اعضاء ساخته شده است.
دکتر اصغر ابوالحسنی افزود: صندوق قرض الحسنه دانشگاه پیام نور با هدف ارائه خدمات بهتر و بیشتر به اعضای 10 هزار نفری خود و برای اینکه دریافت حق عضویت صرفاً برای اعطای وام نباشد و بتوان خدمات رفاهی دیگری نیز برای اعضا درنظر گرفت، ضمن تغییر جهت گیری ها و فعالیت ها، تغییر اساسنامه و تنظیم آیین نامه های جدید، توانست علاوه بر اعطای وام مورد نیاز کارکنان، فعالیت های خود در جهت سرمایه گذاری وسیع در سطح استانها را آغاز کند.
مدیر عامل صندوق قرض الحسنه کارکنان دانشگاه پیام نور افزود: در فاز نخست، پروژه رفاهی محمودآباد در استان مازندران در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع در دستور کار قرار گرفت و در کمتر از یکسال، به بهره برداری رسیده است.