فرهنگی
1399/12/13 چهارشنبه
حجت الاسلام والمسلمین نبوی در نشست هم اندیشی کارکنان و اعضای علمی؛
مسئولیت سنگین دانشگاه در نهادینه سازی دین داری و اخلاق مداری

نشست هم اندیشی کارکنان و اعضای علمی دانشگاه پیام نور باموضوع بیانیه گام دوم انقلاب در مرکز سمنان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور در این نشست گفت: انتظاری که دانشجویان و مردم از روحانیت دارند بسیار بالا است و روحانیون باید الگوی سایرین باشند.
حجت الاسلام والسملمین نبوی امتیاز دانشگاه پیام نور نسبت به دیگر دانشگاهها را توجه ویژه به مسائل فرهنگی و دینی دانست و گفت: وظیفه ما در دانشگاه برای نهادینه سازی اخلاق بسیار سنگین است و دانشگاه باید در پرورش دانشجو و تبیین دین داری واخلاق مداری اهتمام ورزد.
وی با عنوان اینکه دانشگاه زیر ذره‌بین دانشجویان است، گفت: باید نسبت به رفتار و کردار خود در محیط دانشگاه واقف باشیم تا بتوانیم دانشجویان را از دین گریزی نجات دهیم.