فرهنگی
1399/9/6 پنجشنبه
مدیرکل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور :
اختصاص 8 عنوان برتر فعالان بخش ترویج دانشگاهی فناوری نانو به دانشگاه پیام نور

دکتر مجید صفاری نیا گفت : دانشجویان دانشگاه پیام نور توانستند 8 عنوان برتری بخش ترویج دانشگاهی فناوری نانو (در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ ) دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور  را کسب کرده و در جایگاهی بالاتر از دانشگاه های صنعتی شریف، خواجه نصیر،صنعتی همدان،صنعتی سهند تبریز و... قرار گیرند.
به گزارش روابط عمومی، مدیرکل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور افزود: مراسم اختتامیه تقدیر از فعالان بخش ترویج دانشگاهی فناوری نانو در سال تحصیلی ۹۹-۹۸، در اواخر آبان ماه ۹۹ به‌صورت آنلاین وسراسری(در بستر آپارات) برگزار شد و  دانشجویان مبتکر دانشگاه پیام نور وانستند دو عنوان رتبه اولی در بخش نشریات و وب سایت، دو عنوان دومی در شبکه اجتماعی و وبلاک ودو عنوان رتبه سومی در شبکه های اجتماعی و انیمیش را کسب و جایگاه نخست دانشگاه پیام نور در بخش برترین ها را همچون سال تحصیلی 97-98 حفظ کنند.
لازم به ذکر است، این مراسم با توجه به شرایط کنونی کشور و شیوع ویروس کرونا، به‌صورت مجازی و از طریق بستر آپارات و در راستای تقدیر از فعالیت‌های یک‌ساله فعالان ترویج دانشگاهی فناوری نانو برگزارشد. در این مراسم آثار برگزیده نهادهای ترویجی دانشگاهی در آیین‌نامه‌ آثار رسانه‌ای (رسانه اجتماعی، نشریات، وب‌سایت و کلیپ)، آیین‌نامه تقدیر از تجارب نو، نهادهای فعال در ایام کرونا (نهادهایی که در بازه شیوع کرونا در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ از طریق بسترهای آنلاین فعالیت‌ داشته‌اند)، برترین‌های شبکه مدرسان نانو در بخش دانشگاهی و تیم‌های برتر دوره سوم نانواستارت‌آپ،معرفی و تقدیر شدند.

اسامی برگزیدگان مورد تقدیر در مراسم اختتامیه فعالیت‌های ترویجی مروجان دانشگاهی فناوری نانو به شرح زیر است
دانشگاه نام و نام خانوادگی عنوان بخش و طرح رتبه

دانشگاه
پیام نور