فرهنگی
1399/8/17 شنبه
به صورت ویدئوکنفرانس درسراسرکشوربرگزارمی شود؛
مرحله کشوری بخش معارفی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دردانشگاه پیام نور

به گزارش روابط عمومی ؛دکتر محمدی مدیر کل فرهنگی و فوق برنامه برنامه دانشگاه پیام نورگفت : بخش معارفی جشنواره بیست و چهارم قرآن و عترت شامل ۹ رشته : آشنایی با احادیث اهل بیت ( ع ) ، آشنایی با سیره معصومین ( ع ) ، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه ، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه ، حفظ موضوعی قرآن کریم ، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم و احکام ، پرسمان معارفی و سبک زندگی اسلامی ایرانی و با حضور ۳۳۰۰ دانشجوی قرآنی دانشگاه پیام نورروز سه شنبه مورخ 20/8/99 برگزار خواهد شد . وی خاطر نشان کرد این مسابقه در سامانه جامع مسابقات قرآن کریم دانشگاه پیام نور به صورت همزمان و آنلاین اجرا خواهد شد و دانشجویانی که قبلا در این مسابقات ثبت نام کرده اند می توانند با مراجعه به سامانه quran.pnu.ac.ir با استفاده از رایانه شخصی و حتی تلفن همراه خود در این مسابقه شرکت کنند .