فرهنگی
1399/7/16 چهارشنبه
مدیر کل امور دانشجویان خبر داد:
چهارمین دوره جشنواره سراسری فناوری نانو دانشگاه پیام نور برگزار می شود

مدیر کل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور گفت : چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی فناوری نانو دانشگاه پیام نور  29 مهرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه پیام نور مرکز کرج به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی،دکتر صفاری نیا هدف از برگزاری این جشنواره را؛شناسایی و معرفی استعدادهای فعال در زمینه های فناوری نانودانشگاه پیام نور ،ترویج فرهنگ فناوری نانو،فراهم آوردن بستری مناسب برای همکاری و فعالیت در این حوزه و حمایت های مادی و معنوی از برگزیدگان جشنواره  عنوان کرد.
رئیس شورای سیاستگذاری چهارمین دوره جشنواره سراسری فناوری نانو دانشگاه پیام نورتصریح کرد : در این جشنواره دستاوردهای دانشجویان در محورهای؛ سنتز مواد نانو،  نوآوری در آموزش فناوری نانو ،کاربرد نانو در زیست فناوری ، اقتصاد و جامعه ، محیط زیست، پزشکی و دارو سازی،کشاورزی و ... ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به بخش های این جشنواره خاطر نشان کرد:  نمایشگاه مجازی توانمندی ها،اختراعات و دستاوردهای دانشجویان در زمینه نانو ، برگزاری کارگاه های آموزشی فناوری نانو به صورت LMS و معرفی  پژوهشگران برتر در حوزه های فناوری نانو در 5 بخش مقالات، اختراعات، پایان نامه ها، نشریات و نهاد های برتر مجموعه بخش های این جشنواره را تشکیل می دهد.
دکتر صفاری نیا  با عنوان اینکه این جشنواره شامل دو کارگاه خواهد بود، گفت: جشنواره یک روزه فناوری نانو دانشگاه پیام نور به صورت ویدئوکنفرانس برگزار و در پایان از برترین های  حوزه نانو تقدیرمی شود.