فناوری و پژوهش
1400/2/25 شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان خبر داد:
پیوستن آزمایشگاه مرکز بم  به شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علیرضا محدثی زرندی رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان از پیوستن آزمایشگاه مرکز بم به شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی کشور خبر داد و افزود:پس از پیوستن آزمایشگاههای مراکز کرمان، سیرجان و رفسنجان به شبکه راهبردی آزمایشگاهی کشور، مرکز بم نیز توانست استاندارد های لازم برای عضویت فعال در این شبکه را کسب نماید.
وی یادآور شد: شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی ایران با هدف هم‌افزایی توانمندی‌های آزمایشگاهی کشور در حوزه‌های مختلف فناوری‌های پیشرفته و راهبردی، در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت می کند و بهبود کیفی و افزایش کمی خدمات آزمایشگاهی ، تسهیل در دسترسی پژوهشگران و صنایع کشور به خدمات آزمایشگاهی، ارتقای دانش فنی کارشناسان آزمایشگاه‌ها از طریق آموزش و به اشتراک‌گذاری تجارب؛ از مهمترین خدمات این شبکه راهبردی می باشد.
گفتنی است، شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، پلتفرم به اشتراک گذاری دستگاه ها و ارایه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی در کشور است و تخفیف های متنوعی را به اعضای هیئت علمی، دانشجویان، شرکت های دانش بنیان و صنایع کشور ارایه می دهد.