فناوری و پژوهش
1399/8/21 چهارشنبه
افتخاری دیگربرای دانشگاه پیام نور؛
موفقیت دانشگاه پیام نور یزد درتولید محیط انتقال ویروس کرونا

به گزارش روابط عمومی ؛ پژوهشگران مستقر در پژوهشکده پوششهای نانو ساختاردانشگاه پیام نور استان یزد موفق به تولید محیط انتقال ویروس کرونا جهت آزمایشهای مختلف(vtm) شدند.
​این محیط، ابزاری ضروری برای انجام تست های pcr و دیگر تست های مولکولی مرتبط با کرونا می باشد. شایان ذکر است زمانیکه آزمایشگاهها نمونه از حلق و بینی اشخاص مبتلا به ویروس کرونا می گیرند جهت ارسال و نگهداری آن به مراکز بهداشتی نیازمند محیطی است که توسط این پژوهشگران تولید گردیده است. چهار شرکت بزرگ ایران تولید کننده این محیط جهت بیمارستان ها می باشد. شرکت تیسان ژن زیست مستقر در پژوهشکده پوششهای نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد قابلیت تولید انبوه این محیط را برای اولین بار در استان یزد بدست آورده و آمادگی همکاری با تمام بیمارستان ها و آزمایشگاههای کشور را اعلام می دارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09138580879  تماس حاصل فرمایید.