1402/10/13 چهارشنبه
پیام رئیس دانشگاه پیام نور در پی حادثه تروریستی در کرمان ؛
رئیس دانشگاه پیام نور، شهادت جمعی از هموطنان در حادثه تروریستی گلزار مطهر شهدای کرمان را تسلیت گفت .

متن پیام دکتر تقی زاده به این شرح است:
بِسمِ رَبِّ الشُّهَداءِ وَ الصِّدیقین ...
درود و سلام خدا و پیامبران و ملائکه بر این پاره های تن ملت؛ سلام بر راهیان مقاومت، زائران سیدالشهدای مقاومت و شهدای جهانشهر مقاومت ؛
بار دیگر دشمنان قسی القلب و کوردلِ ملت شریف ایران وجهه ایی دیگر از شرارت و وحشیگری خود را در معرض دید جهانیان گذاشتند و خونهای پاک انسانهایی بی‌گناه، در کربلایی دیگر از این مرز و بوم را بر زمین ریختند تا سندی دیگر باشد برای نشان دادن هویت اصلی و ددمنشی و ظلم دشمنانِ قسم خورده ی این مرز و بوم .
 این حادثه دلخراش نشان داد، دشمنان بزدل این مردم بزرگ نه تنها از سربازان و مجاهدان جبهه مقاومت کینه ی عمیق دارند، بلکه از مزار مطهر و زائران سردار مقاومت نیز هراسانند و به خیال خام خود می‌خواهند هزیمت و ناکامی شان در برهم زدن امنیت این کشور را با حمله وحشیانه به مردم بی دفاع و مظلوم جبران کنند.
اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور همزبان با آحاد ملت بصیر ایران عزیز، به تمامی ایادی استکبار و تُفاله های بی مقدارشان اعلام میدارد؛ با این تحرکات مذبوحانه و بزدلانه، قدمی از آرمان های عمیق خود عقب نخواهند نشست و در حرکت و عشق ورزیدن به منش و روش و راه و رسم شهدای مقاومت ادامه خواهند داد.
اینجانب به نمایندگی از جامعه بزرگ، فرهیخته و بصیر دانشگاهیان پیام نور، با تسلیت این حادثه عظیم به محضر حضرت صاحب الامر ارواحنا فداه، مقام معظم رهبری مدظله العالی، خانواده های معظم شهدای عزیز و ملت شریف ایران و آرزوی عافیت برای مجروحان حادثه، ضمن محکومیت شدید اقدام وحشیانه تروریست های آدم کش، از دستگاه‌های مسئول انتظار و اصرار داریم با اقدامی سریع و قاطع، انتقام خون شهدای مظلوم گلزار شهدای کرمان را از دشمنان زبون ملت غیور ایران بستانند.
ابراهیم تقی زاده
رییس دانشگاه پیام نور