1399/9/9 یکشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان خبر داد:
عضویت آزمایشگاههای مرکز کرمان درشبکه آزمایشگاهی راهبردی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علیرضا محدثی زرندی با اعلام این خبر افزود: آزمایشگاه های دانشگاه پیام نور کرمان موفق به عضویت فعال در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی شده و از این پس پژوهشگران، اعضاء علمی و دانشجویان می توانند با توجه به ثبت گرنت، از امکانات آزمایشگاهی و تخفیفات چشمگیر این شبکه بهره مند شوند.
وی ادامه داد: شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، پلتفرم به اشتراک گذاری دستگاه ها و ارایه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی در کشور است و تخفیف های متنوعی را به اعضای هیئت علمی، دانشجویان، شرکت های دانش بنیان و صنایع کشور ارائه می دهد.
رئیس دانشگاه پیام نوراستان کرمان گفت: در این شبکه خدمات آزمایشگاه های متنوعی مانند حوزه فنی و مهندسی مانند مکانیک، مواد و متالورژی، برق و الکترونیک، شیمی، هوا فضا، معدن؛ حوزه محیط زیست، کشاورزی و گیاهان دارویی؛ حوزه های زیست فناوری و پزشکی مانند داروسازی، سلول های بنیادی، مهندسی بافت؛ حوزه های علوم شناختی و مغز؛ صنایع دستی، مواد غذایی و غیره، ارایه می‌شود.
وی یادآور شد: در سالهای گذشته، دانشگاه پیام نور سیرجان نیز در کنار دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی بزرگ کشور، موفق به عضویت در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو کشور شد و با توجه به پتانسیل بالای آزمایشگاهی استان کرمان، در نظر داریم مراکز آزمایشگاهی رفسنجان و بم را نیز به عضویت شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی متصل نماییم.