1399/9/5 چهارشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور خراسآن رضوی خبرداد؛
به مناسبت روز دانشجو مسابقات پومسه مجازی دانشجویان دانشگاه پیام نورکشوربرگزار می شود

به گزارش روابط عمومی، دکتر نژادعلی رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی گفت: مسابقات پومسه مجازی دانشجویان پسر دانشگاههای پیام نور کشور به منظور حفظ آمادگی ورزشکاران و به مناسبت روز دانشجو درتاریخ ۱۶آذر به میزبانی دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی برگزار می شود.
وی در ارتباط با آیین‌نامه این مسابقات اظهار داشت: بخشنامه و آیین‌نامه مربوطه برای روسای استانی ارسال شده است و ورزشکاران از 1 تا 14 آذرماه می‌توانند نسبت به ثبت نام و ارسال فیلم از طریق لینک مربوطه اقدام نمایند.
رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی با اشاره به اینکه دانشجویان ورودی جدید (نیمسال اول 99) نیز مجاز به شرکت در مسابقات می باشند افزود: رده کمربند شرکت کنندگان در دو رده سبز-آبی و قرمز _مشکی می باشد.
دکتر نژادعلی ضمن آرزوی سلامتی برای کلیه مردم ایران به ویژه خانواده دانشگاه پیام نور گفت: که هدف از برگزاری این مسابقات تعطیل نبودن ورزش در ایام کرونا است.