اطلاعیه ها
اطلاعیه شماره 8 صندوق قرض الحسنه کارکنان دانشگاه پیام نور آخرین تمدید زمان عضویت کارکنان شرکتی دانشگاه پیام نور در صندوق قرض الحسنه کارکنان دانشگاه

حضور همکاران ارجمند :

سلام علیکم

ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی با توجه به درخواست تعدادی از همکاران شرکتی مبنی بر تمدید مهلت ثبت نام ( افتتاح حساب و واریز مبلغ اعلامی ) جهت عضویت در صندوق قرض الحسنه کارکنان دانشگاه پیام نور بدینوسیله اعلام می دارد مهلت قبلی ( 97/10/25) به مدت یکماه ( حداکثر تا تاریخ 97/11/25) تمدید گردید . بدیهی است این مدت به هیچ وجه قابل تمدید نخواهد بود. ضمنا یادآوری می شود که شرایط این وام تغییر نکرده و همان شرایط اعلامی قبلی است و تاریخ معرفی برای وام نیز در صورت وجود اعتبار بر اساس تاریخ واریز حق عضویت و تا 6 ماه پس از تاریخ واریز مبلغ بر مبنای اولویت بندی خواهد بود .

صندوق قرض الحسنه کارکنان دانشگاه پیام نور