1399/6/31 دوشنبه
احراز رتبه برتر نشریات «پژوهش های رشد و توسعه اقتصادی و پژوهش در یادگیری آموزشگاهی و مجازی»
از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

کسب بالاترین امتیاز در فرایند ارزیابی سال 98 نشریات علمی دانشگاه پیام‌نور از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند که نشریات علمی دانشگاه پیام نور از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد ارزیابی سالیانه 1398 قرار گرفته است.

در این ارزیابی نشریه «پژوهش در یادگیری آموزشگاهی و مجازی» به سردبیری دکتر حسین زارع، حائز بالاترین نمره ارزیابی (الف) شده است. شایان ذکر است آقای دکتر حسین زارع استاد تمام گروه روانشناسی و از محققان برجسته این دانشگاه هستند.
          همچنین نشریه «پژوهش‌های رشد و توسعه اقتصادی» به سردبیری دکتر محمدرضا لطفعلی‌پور، حائز بالاترین نمره ارزیابی (الف) شده است. شایان ذکر است آقای دکتر محمدرضا لطفعلی‌پور استاد تمام گروه اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد و از محققان برجسته آن دانشگاه هستند.

آرشيو اخبار