1394/8/26 سه‌شنبه
گزارش جلسه شورای نظارت و ارزیابی استان چهارمحال بختیاری

به گزارش مدیر نظارت و ارزیابی استان جلسه شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور چهارمحال بختیاری در دفتر ریاست استان تشکیل گردید. آقای دکتر قجری رئیس دانشگاه استان ضمن عرض سلام و خیر مقدم خدمت اعضای جلسه از تشکیل جلسات نظارت در راستای اهداف کیفی دانشگاه در حوزه های مختلف و تلاش در جهت هدفمند کردن جلسات سخنانی بیان فرمودند. ایشان تصریح داشتند کمیته­های تخصصی نظارت استان در همه حوزه­ها از مراکز و واحدها  بازدید بعمل آورده و چالش­های هر حوزه را با ارائه راهکار مناسب به دفتر نظارت استان ارسال تا در جلسات نظارت مورد بررسی قرار گرفته و نتایج مثبتی از آن حاصل شود. پس از آن آقای محمدی مدیر نظارت و ارزیابی استان درخصوص برنامه و نحوه نظارت از مراکز و واحدها در حوزه­های مختلف دانشگاه در طول ترم جاری و ارائه گزارش به دفتر نظارت ارزیابی استان سخنانی ایراد نمودند.درادامه این جلسه مدیران حوزه­های مختلف استان گزارش مکتوب از عملکرد یکساله از حوزه­های مربوطه به همراه اهم مشکلات و راهکارهای آن ارائه نمودند.