1401/10/19 دوشنبه
بازدید مدیر کل نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت سازمان مرکزی از دانشگاه پیام نور هرمزگان

دکتر شجاعی مدیر کل نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت سازمان مرکزی به همراه دکتر علی رستمی مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان از دانشگاه پیام نور هرمزگان و مرکز بین الملل قشم بازدید کردند.
دکتر شجاعی در حاشیه ی بازدید از بخش های مختلف دانشگاه بر توسعه رشته های تحصیلات و تکمیلی تاکید نمود.
وی با توجه به مشکلات دانشجویان ارشد و دکترا که درگیر انتخاب استاد راهنما برای پایان نامه هستند، افزود: در صورتی که ظرفیت استاد راهنما پر است می بایست برای دانشجویان این ظرفیت و کاستی ها را جبران کرد.
مدیر کل نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت سازمان مرکزی با اشاره به بخش برنامه ریزی مرکز بین الملل قشم در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری گفت: ان شاالله با پیگیری های لازم ، تعداد اساتید راهنما برای گرفتن پایان نامه دانشجویی افزایش می یابد.
در پایان دکتر رستمی گزارشی از مجموعه مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور هرمزگان ارائه نمود.