یکپارچگی و همدلی مدیران دانشگاه پیام نور ارزشمند می باشد

دکتر ضماهنی مدیرکل دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور کشور از بخش های مختلف ستاد استان و مرکز سمنان بازدید نمود.

به گزارش یوپنا دکتر ضماهنی پس از حضور در نشست عمومی کارکنان علمی و اداری این استان گفت: مهمترین عامل عبور از سختی ها و رفع چالش ها، حفظ و ارتقای همدلی و مودّت میان کارکنان و اعضای هیئت علمی است.

وی خاطرنشان کرد: در این برهه حسّاس، ضروری است همه آحاد دانشگاه، وحدت عمیق و یکدلی میان مدیران ارشد سازمان مرکزی را الگوی خود قراردهند.

عضو شورای دانشگاه پیام نور با اشاره به بررسی وضعیت ستاد استانی و مرکز سمنان، وضعیت و کیفیت خدمات آموزشی و انجام امورات در این استان را رضایت بخش اعلام نمود و گفت: در این بازدیدها، راهکارهای لازم برای ارتقای وضعیت فعلی بررسی و به مسئولان امر منعکس می شود.