1395/9/29 دوشنبه
برگزاری مراسم جشن پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور استان یزد

برگزاری مراسم جشن پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور استان یزد در تاریخ 23 آذرماه 95 با حضور مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور کل کشور

مراسم جشن پژوهش دانشگاه پیام نور استان یزد با حضور دکتر محمودی میمند،  مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه و کلیه مسئولین پیام نور استان یزد (اعم از ریاست و معاونین استان، روسای مراکز و واحدهای  ده گانه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، مسئولین پژوهشکده نانو ساختار و مرکز رشد، اعضای هیات علمی، مدیران گروه های آموزشی، مدیران حوزه های آموزشی، اداری، فناوری اطلاعات، مالی ، روابط عمومی و .... ) و پژوهشگران برتر در ساعت 10:45 روز دوشنبه مورخ 23/9/95 در سالن کنفرانس ستاد استان برگزار شد.

پس از ارائه گزارش مبسوط ریاست استان، دکتر عابسی، مبنی بر وضعیت مطلوب مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان یزد؛ مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور، رضایت خود را از پژوهشکده ها، مراکز و واحدهای تابعه استان یزد به خصوص در زمینه جذب دانشجو و نرخ پذیرش فارغ التحصیلان در مقاطع بالاتر، اظهار و عنوان نمود رویکرد نظارت و ارزیابی دانشگاه، رویکردی است پیش گیرانه و استان یزد یکی از موفق ترین استان ها در حوزه نظارت و ارزیابی است (کمترین شکایات دریافتی را به خود اختصاص داده است.)

در پایان نیز  به رسم یاد بود با اهداء جوایز، از ۵ تن از پژوهشگران  برتر این استان،  تقدیر  و تشکر بعمل آمد.