1395/2/26 یکشنبه
حضور دکتر فیصل حسنی معاون اداری، مالی و عمرانی و دکتر محسن ضرغام در دانشگاه رامسر

جلسه معاون اداری ، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور و مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور با مسئولین شهرستان رامسر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز رامسر دکتر فیصل حسنی معاون محترم اداری ، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور کشور و دکتر محسن ضرغام مدیر کل محترم دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور کشور با کلیه مسئولین شهرستان رامسر از جمله حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی امام جمعه شهرستان، دکتر شمس الله شریعت نژاد نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی، سروری فرماندار شهرستان رامسر ، باقر سلیمی شهردار کتالم و سادات­شهر و اعضای شورای اسلامی شهر رامسر و کتالم و سادات­شهر و همینطور دکتر دیوسالار رئیس دانشگاه پیام نور استان مازندران جلسه مشترکی برگزار نمودند و در رابطه با همکاری مشترک فیمابین دانشگاه با مسئولین شهرستان، تصمیماتی اتخاذ شد.

در این سفر معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه و مدیرکل محترم دفتر نظارت و ارزیابی ضمن بازدید از پروژه در حال ساخت ساختمان دانشگاه پیام­نور تنکابن دستورات لازم را برای تسریع در اتمام پروژه ارائه نمودند. همچنین مسائل و مشکلات دانشگاه پیام­نور تنکابن در دیدار با مسئولین دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.