1395/2/26 یکشنبه
بازدید دکتر ضرغام مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی از دانشگاه پیام نور استان اردبیل

بازدید دکتر ضرغام مدیر کل محترم دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور کشور از دانشگاه پیام نور استان اردبیل

دکتر ضرغام: ارتباط صمیمی سه رکن اصلی"اعضای علمی، کارکنان و دانشجویان" رمز موفقیت دانشگاه پیام نور است.

مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور ضمن قدردانی از تلاشهای انجام گرفته در حوزه¬های آموزشی، اداری و عمرانی در استان اردبیل، هدف از این دوره بازدیدها را گامی در جهت توسعه و تقویت سیستم، نظارت بر چگونگی اهداف و برنامه‌های دانشگاه، نظارت و ارزیابی کمیت و کیفیت حوزه-های اجرایی و علمی دانشگاه و رسیدگی به مسایل و مشکلات دانشگاهی عنوان نمودند.

دکتر ضرغام، مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی سازمان مرکزی با حضور در ستاد دانشگاه پیام نور استان اردبیل از روند اجرایی و علمی دانشگاه در استان بازدید کردند. وی هم چنین نشستی صمیمی با اعضای علمی و اداری دانشگاه پیام نور مرکز اردبیل برگزار و حاضرین مسایل و مشکلات خود را با مدیرکل نظارت و ارزیابی سازمان در میان گذاشتند.