1395/1/31 سه‌شنبه
بازدید دکتر ضرغام و هیات همراه از دانشگاه پیام نور واحد لواسانات

بازدید دکتر ضرغام و هیات همراه از دانشگاه پیام نور واحد لواسانات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد لواسانات ، دکتر ضرغام مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور به همراه مدیران و کارشناسان نظارت و ارزیابی ضمن بازدید از دانشگاه و بررسی شرایط و عملکرد دانشگاه واحد لواسانات اظهار داشتند که واحد لواسانات به دلیل دارا بودن شرایط خاص منطقه لواسانات و تنها دانشگاه دولتی در این منطقه  یکی از مراکز مهم دانشگاهی می باشد و با توجه به شرایط علمی و جایگاه دانشگاه پیام نور می­تواند در مسیر توسعه و پیشرفت رشد چشمگیری را داشته باشد .

در ادامه دکتر ضرغام و هیات همراه با حضور دکتر شهریاری ریاست دانشگاه واحد لواسانات از قسمت های مختلف دانشگاه بازدید نمودند و پس از دیدار کارکنان و اعضا علمی و دانشجویان این واحد از محل درخت کاری و زمین های کشاورزی دانشجویی این واحد نیز بازدید کردند .

دکتر ضرغام در این بازدیدها با تأکید بر ضرورت ارزیابی مستمر واحدها و مراکز دانشگاهی توجه به کیفیت در همه ابعاد آموزشی، پژوهشی، عمرانی و ... را امری حیاتی دانستند و اظهار داشتند: سال 95 سال بازرسی، نظارت و ارزیابی است و تمامی ارکان دانشگاهی
دراین مسیر همراهی خواهند داشت.