1395/1/17 سه‌شنبه
دکتر محسن ضرغام مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور از برخی مراکز و واحدهای استان تهران بازدید کردند

بازدید دکتر محسن ضرغام مدیرکل دفتر نظارت وارزیابی دانشگاه پیام نور از برخی مراکز و واحدهای استان تهران

دکتر محسن ضرغام مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور در ادامه بازدیدهای دوره­ای به همراه دکتر امیری سرپرست نظارت و ارزیابی استان تهران و سایر مدیران از مراکز و واحدهای دماوند، پردیس و پیشوا بازدید نموده و از نزدیک روند فعالیتهای آموزشی، فرهنگی، اداری، عمرانی و درامد زایی انجام شده و در دست اقدام را مورد بررسی قراردادند و ضمن بازدید ازفضاهای کالبدی دانشگاه به پیشنهاد اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان توجه نموده و اظهارداشتند، بایستی به دانشجو احترام گذاشت زیرا دانشجویان سرمایه­های اصلی دانشگاه هستند. ایشان بر ارتقاء کیفیت و کمیت فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه تاکید کردند و کارآفرینی، توسعه مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان را رسالت امروز مراکز دانشگاهی بر شمرده و ارتباط با سایردانشگاه­ها و کسب اطلاع از نحوه تلاش­ها و دستاوردهای نوین در زمینه های علمی وپژوهشی را یک ضرورت دانسته و بر ارزیابی مستمر کارکرد گروه­های آموزشی و پژوهشی جهت بهبود و ارتقا دانشگاه تأکید نمودند.در پایان این بازدید، دکتر ضرغام از تلاش های ریاست استان و مدیران مراکز و واحدها قدردانی کردند.