1394/12/15 شنبه
معارفه آقای دکتر محسن ضرغام به عنوان مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی

تودیع آقای دکتر مجید ضماهنی و معارفه آقای دکتر محسن ضرغام به عنوان مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی

روز یکشنبه 15/12/94 طی جلسه­ ای تودیع آقای دکتر مجید ضماهنی و معارفه آقای دکتر محسن ضرغام با حضور آقایان دکتر اکبری قائم مقام ریاست دانشگاه و  دکتر درینی مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه و مهندس صدر مدیرکل روابط عمومی دانشگاه و کارکنان دفتر نظارت وارزیابی در سالن شورای ریاست دانشگاه انجام شد.لازم به ذکر است دکتر محسن ضرغام عضو هیأت علمی وزات علوم، تحقیقات و فناوری بوده و پیش از این در مسئولیتهای مختلفی از جمله معاون اداره کل روابط عمومی، مدیرکل گزینش کارکنان و معاون مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، و تحقیقات و فناوری مشغول به کار بوده است. همچنین عضویت در دهها کمیته و شورا در این وزارتخانه نیز در کارنامه وی دیده می شود.

آقای دکتر محسن ضرغام