1394/10/27 یکشنبه
بازدید مدیر نظارت و ارزیابی استان اردبیل جناب آقای دکتر علایی ار مراکز و واحدهای این استان و همچنین برگزاری آزمون ها در نیمسال تحصیلی 95-94

گزارش بازدید از دانشگاه های  پیام نور استان اردبیل

این بازدید ها  از مرکز استان اردبیل و مراکز و واحدهای مشگین شهر ، سرعین ، خلخال ، هیر انجام پذیرفت ، دکتر علائی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور استان اردبیل از نزدیک در جریان برگزاری امتحانات دانشگاه قرار گرفتند.دکترعلائی ضمن مطلوب ارزیابی نمودن برگزاری آزمون ها از زحمات شبانه روزی کلیه همکاران و رؤسای مراکز و واحدها بخاطر فراهم نمودن تسهیلات و فضای لازم برای دانشجویان در امتحان نیز تشکر و قدردانی نمودند.

گزارش بازدید از دانشگاه پیام نور مرکز مشگین شهر مورخ 1/10/94

در این بازدید که از دانشگاه پیام نور مرکز مشگین شهر انجام پذیرفت ، دکتر علائی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور استان اردبیل از نزدیک در جریان برگزاری امتحانات دانشگاه قرار گرفتند.دکترعلائی ضمن مطلوب ارزیابی نمودن برگزاری آزمون از زحمات شبانه روزی کلیه همکاران و از رئیس مرکز مشگین شهر بخاطر فراهم نمودن تسهیلات و فضای لازم برای دانشجویان در امتحان نیز تشکر و قدردانی نمودند.

در ادامه نیز جلسه ای با حضور کارکنان و ریاست دانشگاه تشکیل شد که کارکنان و اعضا به بیان مسائل و مشکلات و کاستی های موجود در حوزه های مختلف اداری ، مالی و...  پرداختند . بررسی تبدیل وضعیت اعضا علمی و کارکنان اداری . نیروهای شرکتی . از موارد اهم مطروحه در جلسه بود.

گزارش بازدید از امتحانات دانشگاه پیام نور مرکز خلخال

در این بازدید که در مورخ 19/10/94 انجام پذیرفت ، دکتر علائی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور استان اردبیل از نزدیک در جریان برگزاری امتحانات کاغذی و الکترونیکی قرار گرفتند

دکترعلائی ضمن مطلوب ارزیابی نمودن برگزاری آزمون از زحمات شبانه روزی کلیه همکاران و از رئیس مرکزخلخال به خاطر فراهم نمودن تسهیلات و فضای لازم برای دانشجویان در امتحان نیز تشکر و قدردانی نمودند.

گزارش بازدید از دانشگاه پیام نور واحد سرعین

در این بازدید که باحضوررییس و مسئولان دانشگاه پیام نور واحد سرعین انجام پذیرفت  دکتر علائی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور استان اردبیل از نزدیک در جریان مسائل وموارد اهم مربوط به دانشگاه پیام نور واحد سرعین همچون  موارد فارغ التحصیلی، بودجه های عمرانی،  قرنطینه امتحانات،وضعیت اساتید حق التدریس و امکانات سایت دانشگاه جهت برگزاری آزمونهای الکتریکی و سایر موارد اهم قرار گرفتند. در ادامه نیز اعضا به بررسی مسائل و راهکارهای مربوط پرداختند