1394/10/23 چهارشنبه
بازدید سرپرست دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه از حوزه های امتحانی مراکز تهران شمال و جنوب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور دکتر ضماهنی سرپرست دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه به همراه معاون دفتر نظارت و ارزیابی دکتر محمد رضا دارائی از حوزه های امتحانی مراکز تهران شمال و تهران جنوب بازدید نمودند و از نزدیک در جریان نحوه ی برگزاری امتحانات در این مراکز قرار گرفتند.

دکتر ضماهنی ضمن مطلوب ارزیابی نمودن برگزاری آزمون در این دو حوزه و قدردانی از زحمات شبانه روزی کلیه همکاران مراکز تهران شمال و جنوب از رئیس مرکز تهران جنوب بخاطر فراهم نمودن تسهیلات و فضای لازم برای دانشجویان معلول و نیازمند منشی در امتحان نیز تشکر و قدردانی نمودند.