آرشیو اخبار
1399/6/23 یکشنبه
یانیه ی محکومیت اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و قرآن مجید
بیانیه ی محکومیت اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و قرآن مجید توسط اداره فرهنگی، اجتماعی و دانشجوئی دانشگاه پیام نور استان خوزستان

بسم الله الرحمن الرحیم

"هُوَ الَّذِى أَرْسَلَ رَسُولهُ بِالهُدى وَدِين الحَقّ لِيُظْهِرَهُ عَلى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُون" آیه 33 سوره توبه
"او است كه پيامبر خود را با هدايت ها و آيين استوارى فرستاده است تا دين حق را بر تمام دين ها پيروز گرداند هر چند گروه مشرك آن را دوست نداشته باشند.“
دنیای معاصر دریافته است که اسلام دین مهربانی و حضرت  محمد صلی الله علیه و آله نماد رحمت و عطوفت در برابر مردم است. تاریخ گواه روشن نمونه های بارز مهربانی و عطوفت آن بزرگ مرد  نسبت به مردم است. اسلام ناب محمدی همواره سرچشمه زلال و پویای رحمت  و مهربانی و برادری و برابری و اخلاق محمدی الگویی برای پیروان راستین آن حضرت نسبت به  همه ی انسان های جهان بوده است.
آنجا که امیرالمومنین علی علیه السلام است درباره انسان ها خطاب به کارگزار خود می فرماید: "دل خود را آکنده از مهر و محبّت و لطف نسبت به مردم گردان و مبادا برای آنان چون جانور درنده‌ای باشی که خوردنشان را غنیمت دانی؛ زیرا که مردم دو دسته‌اند : یا برادر دینی تو هستند و یا همنوع تو در خلقت." یکی از هزاران آموزه هایی ست که شاگردان محمد صلی الله علیه و آله از خان معرفتش آموخته و آن را سرلوحه زندگی فردی و اجتماعی خود قرار داده اند. استیصال و درماندگی  مجله موهن "شارلی ابدو" در فرانسه و آتش زدن قرآن کریم توسط گروه افراطی در سوئد، مصداق بارز جاهلیت مدرن و انحطاط فکری و اخلاقی برخی مدعیان فرهنگ و تمدن عصر کنونی به شمار می آید.
تمامی مسلمانان جهان بر این اصل اعتقاد راسخ دارند که هتک حرمت به هر کدام از پیامبران الهی، اهانت به همه فرستادگان از سوی خداوند است و بی حرمتی به کلام نورانی وحی و قرآن عظیم الشان هدف قرار دادن تمامی کتب مقدس الهی است.
به همین سبب اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه پیام نور استان خوزستان  ضمن ابراز انزجار از این اقدام کوردلانه و محکوم نمودن آن، از تمامی آزادی خواهان و پیروان ادیان الهی و همه انسان های آگاه  جهان به ویژه  نخبگان و دانشگاهیان جهان انتظار دارند  تا با محکوم نمودن چنین اقدامات متحجرانه در  پوشش آزادی بیان، با روشن گری و آگاهی بخشی، اقدامات لازم را برای جلوگیری از تخریب و تضعیف ارزش های مقدس الهیِ جامعه جهانی و مسلمانان بکار گرفته و از دستگاه های مسئول و نهادهای حقوقی می خواهیم مطابق اصول و قوانین بین المللی با چنین اقدامات موهن برخورد قاطعانه ای صورت گیرد.