آرشیو اخبار
1399/6/23 یکشنبه
محکومیت اقدام موهن نشریه فرانسوی در توهین به پیامبر رحمت
اساتید و کارکنان و دانشجویان پیام نور استان آذربایجان شرقی اقدام موهن نشریه فرانسوی را محکوم کردند.

در تجمعی که با حضور جمعی از اساتید و کارکنان و دانشجویان در محوطه دانشگاه پیام نور مرکز تبریز  با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد، اقدام موهن و شرم آور هفته نامه شارلی ابدو به ساحت پیامبر اکرم (ص) محکوم گردید.
در این تجمع حجت السلام خلیلی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی، علل اینگونه توهین های مکرر به ساحت نبی اکرم(ص) را ترس از گسترش و فراگیری اسلام در دنیای غرب و توسعه جبهه مقاومت و پیروزی های آن و سرپوش گذاشتن بر خیانت های اسرائیل غاصب و مخفی کردن عادی سازی روابط اسرائیل با برخی از کشورهای مرتجع عربی عنوان کرده و افزودند: غرب در قالب ابزارهایی مانند آزادی بیان، به دنبال خاموش کردن نور الهی و جلوگیری از گسترش اسلام در دنیا می باشند.
 وی افزود توهین به پیامبر اسلام توهین به همه ادیان آسمانی و همه انبیای الهی است .
ایشان تاکید کردند: دفاع از پیامبر اعظم و انبیاء در هر زمان و مکانی چه به صورت مجازی و چه به صورت حضور در صحنه باید تداوم داشته باشد.
این مراسم با شعرخوانی دانشجوی گرامی جناب آقای رستمی و خواندن بیانیه اعتراضی بسیج دانشگاه به پایان رسید.