آرشیو اخبار
1399/5/19 یکشنبه
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور:
اعطای وام دانشجویی از لحظه ورود تا دانش آموختگی/ وثیقه های دانشجویی برای وام کاهش می یابد

معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور در جهت کاهش دغدغه شهریه ای و مالی دانشجویان از لحظه ورود به دانشگاه تا زمان دانش آموختگی تسهیلات شهریه ای برای کل دوره تحصیل در نظر گرفته است.
دکتر محمد هادی امین ناجی درباره افزایش وام های شهریه ای دانشجوی اظهار داشت: در سال گذشته صندوق رفاه دانشجویان کشور بیش از 16 میلیارد تومان تسهیلات مالی و شهریه ای به دانشجویان این دانشگاه پرداخت کرد.
وی درباره افزایش وام های قرض الحسنه بانک های عامل به دانشجویان دانشگاه پیام نور گفت: علاوه بر صندوق رفاه دانشحویان دانشگاه طی قراردادهای با بانک های عامل بالغ بر 9 میلیارد تومان وام شهریه به دانشجویان با سود کمتر از 2 درصد فراهم کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور همچنین به استفاده از ظرفیت های بنیادی های خیریه ای در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: با رایزنی های صورت گرفته در سال گذشته بنیاد علوی نزدیک به دو میلیارد تومان وام به دانشجویان دانشگاه پیام نور پرداخت کرد.
وی در پایان گفت: تلاش می کنیم که میزان وثیقه های دانشجویی برای دریافت وام های شهریه ای را به حداقل برسانیم.