1402/8/1 دوشنبه
انتصاب جناب آقای دکتر مجید اخشابی به عنوان مشاور هنری و رئیس کار گروه هنر و ادب دانشگاه پیام نور
آنچه برای کشور و برای عناصر فرهنگی مهم است گسترش کیفی فرهنگ است، یعنی تربیت شاعر، نویسنده، هنرمند و تربیت کسانی که بتوانند تولید هنر کنند(حضرت امام خامنه ای(دام عزه) 1375/06/28 )

اهمیت فعالیت های فرهنگی و نقش سازنده آن در ارتقای جامعه بر کسی پوشیده نیست. فعالیتهای فرهنگی زمانی می تواند در دانشگاه اثرگذار باشد که در فرآیندی عالمانه، با همدلی و در قالب کار تیمی منظم و تشکیلاتی انجام پذیرد. بر همین اساس و با هدف بهبود و ارتقای کیفی فعالیت های حوزه فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، گروه برنامه ریزی و مطالعات فرهنگی اقدام به تشکیل کارگروه های مطالعاتی در موضوعات مورد نیاز نموده است.
 بدینوسیله جنابعالی را به عنوان «مشاور هنری اینجانب و رئیس کارگروه هنر و ادب دانشگاه» منصوب می نمایم. امید است با اتکال به پروردگار متعال و با همکاری پویا و سازنده، جشنهای با شکوهی در سراسر استانها برگزار و جلسات موثری با فعالان فرهنگی دانشجویی و همچنین اعضای محترم هیات علمی در سراسر کشور داشته باشید.