اطلاعیه ها
1402/12/2 چهارشنبه
برگزاری دومین جشنواره بین المللی سلامت دانشجویان / مهلت ارسال آثار تا 25 اسفند
دومین جشنواره بین‌المللی سلامت دانشجویان با موضوع سلامت و همدلی و شعار ما یک خانواده ایم و هم سرنوشتیم در حال برگزاری است.

دومین جشنواره بین‌المللی سلامت دانشجویان با موضوع سلامت و همدلی و شعار "ما یک خانواده ایم و هم سرنوشتیم" در حال برگزاری است. تمرکز این جشنواره بر روی قشر جوان دانشجو است و قصد دارد تا با در نظر گیری معضلات و مسائل دانشجویی در راستای سلامت دانشجویان قدم‌های موثری بردارد.
این جشنواره بستری است برای مشارکت فعال در حوزه سلامت برای ارائه ایده‌ها، دستاورد‌ها و کشف استعداد‌های برتر و معرفی و بهره برداری از این ظرفیت‌های کم نظیر دانشجویی که با پیوست رسانه‌ای منسجم و متمرکز اقدام به ترویج مفاهیم حوزه سلامت روان و فعال سازی جریان اجتماعی پویا در بدنه دانشجویی و نخبگانی کشور می‌نماید.
محور‌ دومین جشنواره بین المللی سلامت دانشجویان؛
سلامت و همدلی

بخش های رقابتی؛
آموزش و پژوهش _ هنرهای نمایشی _ تولیدات رسانه‌ای _ هنر‌های تجسمی _ فناوری های نوین
علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال آثار می‌توانند به وبسایت جشنواره به آدرس  www.salamatfest.com
مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است که آخرین مهلت ارسال آثار 25 اسفند ماه 1402 خواهد بود.