1402/12/13 یکشنبه
کسب ۸ عنوان ملی دانشجویان دانشگاه پیام نور در یازدهمین جشنواره سراسری رویش
معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور خبر داد:

دانشجویان دانشگاه پیام نور در در یازدهمین جشنواره ملی رویش دانشجویان سراسر کشور ۸ عنوان ملی کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی دکتر مهدی محمدی،معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور با اعلام این خبر اظهار داشت: اختتامیه یازدهمین جشنواره ملی رویش با حضور وزیر علوم، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و حضور مدیران و کارشناسان حوزه فرهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در اوایل اسفند ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه یزد برگزار شد.

معاون دانشگاه پیام نور تصریح کرد: از بین ۷۷ اثر در یازدهمین  جشنواره ملی رویش دانشجویان دانشگاه پیام نور ۸ عنوان ملی کسب نموده اند.

دکتر محمدی خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری این جشنواره نهادينه سازي هويت كانونهاي فرهنگي و هنري دانشگاهها،شناسايي و معرفي استعدادهاي شاخص و ناب دانشجويي در حوزه كانونها، تشويق و ترغيب جامعه دانشگاهي به فعاليت هاي اجتماعي و فرهنگي، تاكيد بر توانمندي مديريتهاي فرهنگي در دانشگاه و ترويج فعاليت گروهي و قانونمند در دانشگاه است.

وی اظهار داشت: تقویت روحیه مشارکت، افزایش مهارت‌های فردی و اجتماعی و ترویج کار گروهی از اهداف برگزاری این جشنواره بود.

معاون فرهنگی ، اجتماعی و دانشجویی در پایان افزود: رتبه های برگزیده شامل:  کانون فرهنگی اجتماعی نجوم و ستاره شناسی آنتارس دانشگاه پیام نور از استان ایلام – بخش گفتگوی دانشجویی و کرسی آزاد اندیشی تخصصی کانون هلال احمر از دانشگاه پیام نور از استان چهارمحال و بختیاری مرکز بروجن – کانون کتاب و کتابخوانی دانشگاه پیام نور از استان بوشهر – کانون محیط زیست دانشگاه پیام نور از استان خوزستان واحد ترکالکی
رتبه های شایسته تقدیر شامل: – کانون حجاب و عفاف تمنای حیات دانشگاه پیام نور از استان ایلام -کانون هلال احمر دانشگاه پیام نور از استان ایلام – بخش مسئولیت های اجتماعی کانون هلال احمر دانشگاه پیام نور از استان ایلام – بخش گفتگوی دانشجویی و کرسی آزاد اندیشی تخصصی کانون همیاران سلامت دانشگاه پیام نور از استان تهران مرکز اسلامشهر