1402/11/8 یکشنبه
مسابقات نهایی لیگ فوتسال دانشجویان پسر 13 بهمن برگزار می شود.
مسابقات نهایی لیگ فوتسال دانشجویان پسر 13 بهمن برگزار می شود مرحله نهایی رقابتهای لیگ فوتسال دانشجویان پسر 13 بهمن ماه به میزبانی استان مازندران برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، رقابتهای نهایی لیگ فوتسال دانشجویان پسر با شرکت 14 تیم به میزبانی هیات ورزش های دانشگاهی استان مازندران در شهر ساری برگزار خواهد شد. بنابراین گزارش دکتر فلاح رئیس انجمن فوتسال فدراسیون گفت: این رقابتها از تاریخ 13 الی 18 بهمن ماه گرامیداشت دهه مبارک فجر برگزار خواهد شد. وی گفت: پذیرش تیم ها روز 13 بهمن ماه انجام و مسابقات از صبح روز 14 بهمن در مجتمع فرهنگی ورزشی وزارت کشور شهر ساری واقع در ساری، جاده پلاژ ، پلاژ وزارت کشور برگزار خواهد شد. گروه بندی تیم های شرکت کننده به شرح زیر می باشد. گروه «A»: دانشگاه پیام نور اردبیل، دانشگاه بین‌المللی امام خمینی «ره»، دانشگاه خیام، منتخب مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند گروه «B»: دانشگاه ارومیه،دانشگاه بوعلی همدان، دانشگاه آزاد اسلامی گرگان و دانشگاه سمنان گروه«C»: جامع علمی کاربردی زاهدان، دانشگاه ایلام، دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد گروه«D»: دانشگاه کردستان، آزاد اسلامی شهرکرد، موسسه آموزش عالی زند شیراز و دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد لازم به ذکر است: از سوی کمیته فنی نفرات برتر به اردوی تیم های ملی دانشجویان دعوت خواهند شد.