1399/8/11 یکشنبه
رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور خبر داد:
کتاب مقدمه ای بر مکتب سلیمانی به صورت مجازی در سازمان مرکزی دانشگاه رونمایی می شود

رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور گفت: کتاب مقدمه ای بر مکتب سلیمانی فردا در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور رونمایی می شود.
علیرضا پارسا در این خصوص اظهار داشت: بعد از شهادت سردار سلیمانی بیش از 25 نفر از اساتید دانشگاه پیام نور با همکاری بسیج اساتید مجموعه مقالاتی پیرامون شخصیت و تاثیر سردار دل ها بر منطقه و جهان ارائه کردند.
وی با تاکید بر اینکه شهید سلیمانی اسطوره مقاومت و از شاخص ترین دست پروردگان امام خمینی بوده و طبق بیانات مقام معظم رهبری یک مکتب هستند، تصریح کرد: این مجموعه مقالات به معرفی شخصیت و همچنین مکتبی که ایشان در صحنه بین الملل ایجاد کرده است، می پردازد.
دکتر پارسا درباره زمان رونمایی گفت: مراسم رونمایی از کتاب مقدمه‌ای بر مکتب سلیمانی  روز دوشنبه 12 آبان 99 از ساعت 12:30 الی 14 به صورت ویدئو کنفرانس در فضای مجازی به آدرس http://ims.af.pnu.ac.ir/basij و با حضور نماینده ولی فقیه در سپاه قدس برگزار می‌شود.