اخبار و رويدادها
1399/2/6 شنبه
کانون دانش آموختگان دانشگاه پیام نور
نخستین کانون دانش آموختگان دانشگاه پیام نور در اردیبهشت ماه 1399 ایجاد خواهد شد.

مدیر کل امور دانشجویان خبر داد:

دکتر مجید صفاری نیا، مدیر کل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور گفت : نخستین کانون دانش آموختگان دانشگاه پیام نور در اردیبهشت ماه 1399 ایجاد خواهد شد

دکتر صفاری نیا افزود: اهداف این کانون؛ ارائه خدمات علمی، فنی، فرهنگی، رفاهی و ورزشی، ایجاد تأسیسات و امکانات رفاهی( فرهنگی- هنری- آموزشی و غیره ) برای اعضای کانون و خانواده آن ها ، فراهم کردن امکان بازدید از مراکز و واحدهای مختلف تولیدی و صنعتی برای دانشجویان و اعضاء جهت آشنایی هرچه بهتر با این صنایع، ايجاد ارتباط و تعامل سازنده بين همكاران شاغل در عرصه هاي مختلف علمي و اجرايي كشور، استفاده از استعداد ها ، توان ، تجربه و تخصص دانش آموختگان و...

مدیر کل امور دانشجویان ادامه داد: تشكيل بانك جامع اطلاعات دانش‌آموختگان و اعضاي جامعه از بدو تاسيس تاكنون به منظور شناسايي پتانسيل هاي موجود، شناسايي فارغ التحصيلان موفق عرصه هاي علمي/صنعتي/حاكميتي و مديريتي جهت انتقال تجارب ايشان به نسل جديد دانش آموختگان، همفكري و تبادل نظر دانش آموختگان با دانشگاه جهت بازنگري، اصلاح و به روزرساني سرفصل دروس دانشگاهي به منظور ايجاد تطابق هرچه بيشتر مباحث علمي و اموزشي با نياز صنعت و بازار كار، فراهم نمودن بستر مناسب اشتغال و كاراموزي براي دانشجويان و دانش اموختگان جوان به كمك دانش اموختگان كارافرين، مستند سازي اطلاعات دانش اموختگان با تهيه و انتشار كتاب اطلاعات دانش اموختگان ادوار گذشته و اينده و ... جز برنامه های این کانون می تواند باشد.

دکتر صفاری نیا ضمن اشاره به حدود یک میلیون فارغ التحصیل از دانشگاه پیام نور در پایان افزود : حدود 162000 فارغ التحصیل در رشته حقوق،144000رشته حسابداری،137000 رشته علوم تربیتی، 107000 رشته روانشناسی و... در مقطع کارشناسی  و بالغ بر 800 فارغ التحصیل دکتری از دانشگاه پیام نور نشان از استعداد بالقوه و پتانسیل ارزشمند این دانشگاه است که در صورت شکل گیری کانون فارغ التحصیلان می توانند خدمات شایانی را در پی داشته باشد.