اخبار مديريت
نتايج اولين نشست مديران تحصيلات تكميلي دانشگاه هاي پيام نور استان ها

گزارش نشست يك روزه مديران تحصيلات تكميلي دانشگاههاي پيام نور استان هاي كشور در تاريخ 10/3/88

اولين نشست مديران تحصيلات تكميلي دانشگاههاي پيام نور استانها پيرو مصوبه نشست معاونين آموزشي در عسلويه و در پي دعوت مديريت تحصيلات تكميلي دانشگاه در روز يكشنيه مورخ 10/3/ 88  با حضور نمايندگان استانهاي تهران، اردبيل، يزد، اصفهان، آذربايجان شرقي، همدان، مركزي، گيلان، گلستان، مازندران، خراسان رضوي، خراسان شمالي، چهارمحال بختياري، زنجان، قزوين، كرمان و مركز دكتري در مركز تهران تشكيل و مسائل و مشكلات ذيل مطرح و مورد بررسي قرار گرفتند.

1-    موضوع امكان دسترسي دانشجويان تحصيلات تكميلي به پايگاههاي اطلاعاتي جهت دريافت مقالات علمي به صورت تمام متن يكي از موضوعات مورد تاكيد توسط مديران تحصيلات تكميلي بود كه به ارسال نامه توسط مديريت تحصيلات تكميلي به معاونت پژوهشي جهت پيگيري اين موضوع اشاره گرديد.

2-    با توجه به مشكلات اسكان و... دانشجويان تحصيلات تكميلي در استانها موضوع پذيرش بومي دانشجويان تحصيلات تكميلي مطرح گرديد كه عنوان شد ظرفيت پذيرش دانشجو در مقطع مذكور محدود گرديده و استانها با چنين مشكلي همانند دوره هاي قبل مواجه نخواهند شد.

3-    موضوع اجراي كارگاههاي آموزشي براي دانشگاههاي پيام نور مجري تحصيلات تكميلي جهت اجراي صحيح آئين نامه هاي ذيربط مطرح و مقرر شد در اين خصوص اقدام لازم صورت پذيرد.

4-    با توجه به ارائه دروس جبراني براي دانشجويان كارشناسي ارشد و مشكل عدم امكان اخذ واحد تابستاني توسط دانشجويان فوق مقرر گرديد موضوع در شوراي تحصيلات تكميلي مطرح و راهكارهاي لازم ارائه گردد.

5-    مشكلات مربوط به درس سمينار مبني بر اينكه مشخص نيست استاد مربوطه لزوماً بايد عضو هيات علمي دانشگاه باشد يا مدعو هم مي تواند باشد، يا اينكه ارائه سيمنار مي بايست در حضور جمع باشد و از حضار امضاء اخذ شود يا صرفاً ارائه نمره قبولي توسط استاد مربوطه كفايت مي كند و ... مطرح و مقرر گرديد اين موضوع نيز در شوراي تحصيلات تكميلي پيگيري گردد.

6-     پيشنهاد گرديد كه مصوبات شوراي تحصيلات تكميلي كه عموميت بيشتري دارند روي سايت تحصيلات تكميلي قرار گيرند و آنهايي كه جنيه عمومي ندارند و به نحوي به استانها مربوط مي شوند براي آنها بصورت ايملي و پستي ارسال گردند.

7-    از آنجايي كه آئين نامه تحصيلات تكميلي در حال بازنگري مي باشد از مديران تحصيلات  تكميلي استانها خواسته شد تا آئين نامه موجود را مطالعه و چنانچه پيشنهاداتي جهت اصلاح دارند به مديريت تحصيلات تكميلي دانشگاه ارسال تا بررسي و لحاظ گردد.

8-    موضوع اختلاف تعداد واحدهاي رشته هاي مختلف كارشناسي ارشد و پيشنهاد يكسان سازي آنها مطرح و مقرر گرديد اين موضوع در شوراي تحصيلات تكميلي دانشگاه جهت بررسي و تصميم گيري مطرح گردد.

9-    موضوع نوشتن نام مراكز و واحدهاي دانشگاهي روي جلد پايان نامه ها پيشنهاد گرديد كه قرار شد اين موضوع نيز به شوراي تحصيلات تكميلي جهت بررسي و تصميم گيري ارجاع گردد.

10-   موضوع افزايش اعتبار هزينه هاي پايان نامه ها (كمك مالي) كه در نشست عسلويه نيز مطرح شده بود عنوان گرديد كه مقرر شد اين موضوع نيز در شوراي تحصيلات تكميلي دانشگاه پيگيري شود.

11-   موضوع عدم پرداخت شهريه واحد پايان نامه پس از پايان سنوات مجاز دانشجويان نيز كه در نشست عسلويه هم مطرح شده بود بيان گرديد كه مقرر شد اين موضوع نيز از طريق شوراي تحصيلات تكميلي پيگيري گردد.

12-   پيشنهاد گرديد مراكزي كه بيش از 4 رشته گرايش و همچنين بيش از 1000 دانشجوي تحصيلات تكميلي دارند عضو شوراي تحصيلات تكميلي باشند.

13-   پيشنهاد گرديد كه برگزاري جلسات مديران تحصيلات تكميلي استانها با مديريت تحصيلات تكميلي دانشگاه در طول سال چند بار برگزار گردد.

14-   مشكل وقفه تحصيلي برخي دانشجويان دكتري كه بيش از 4 ترم وقفه تحصيلي دارند (ورودي هاي 81 تا 84) مطرح و مقرر گرديد جهت بررسي و تصميم گيري به كميسيون موارد خاص ارجاع گردند.

15-   مقرر گرديد استانها چكيده و پانان نامه ها را به مديريت تحصيلات تكميلي جهت گذاشتن روي سايت تحصيلات تكميلي ارسال نمايند.