استان ها
1397/8/22 سه‌شنبه
در دانشگاه پیام نور مرکز یاسوج برگزار شد؛
جشن معارفه دانشجویان جدید الورود

جشن معارفه دانشجویان جدید الورود دانشگاه پیام نور مرکز یاسوج برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این برنامه رئیس دانشگاه پیام نور مرکز یاسوج ضمن تبریک به پذیرفته شدگان به توانمندیها و امکانات دانشگاه پیام نور مرکز یاسوج اشاره کرد و گغت: در سال تحصیلی 98-97 تعداد 680 دانشجوی جدیدالورود در این دانشگاه مشغول به تحصیل شدند.
در ادامه دکتر مقدم، شهردار یاسوج در سخنانی به مزایای متعدد دانشگاه از جمله  عدم اجبار دانشجو به حضور در کلاسها، امکان مهمان شدن دانشجو در مرکز و واحد مورد دلخواه، ارائه  تسهیلات بانکی مناسب به دانشجویان اشاره کرد وگفت: این مزایا، دانشگاه پیام نور را از سایر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی متمایز کرده است.
 سپس رئیس دانشگاه پیام نوراستان ضمن تبریک و خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود و تشکر از مسئولین شرکت کننده دربرنامه، به ویژگیهای دانشگاه پیام نور مرکز یاسوج اشاره کرد وگفت: موقعیت مکانی و امکانات دانشگاه پیام نور مرکزیاسوج در حد مطلوب می باشد و درصددیم سایر مشکلات دانشگاه را با همکاری و همیاری سایر نهادها وارگانها برطرف کنیم.
 گفتنی است به دلیل تقارن آغاز سال تحصیلی با ایام محرم و صفر جشن معارفه دانشجویان جدیدالورود با تاخیر برگزار شد.