دوشنبه 28 مرداد 1398   10:46:46

1397/11/23 سه‌شنبه
در دانشگاه پیام نور مرکز مراغه،
سالن ورزشی چند منظوره و گلخانه آموزشی ، تحقیقاتی در دانشگاه پیام نور مرکز مراغه افتتاح شد.

همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمندانه انقلاب اسلامی و ایام ا... مبارک دهه فجر سالن ورزشی چند منظوره  و گلخانه آموزشی ، تحقیقاتی دانشگاه پیام نور مرکز مراغه باحضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا پورمحمدی؛نماینده محترم مردم آذربایجانشرقی در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهرستان مراغه، افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی: دکتر باغبان رئیس دانشگاه پیام نور مراغه گفت : امیدواریم بتوانیم با برنامه ریزی و بهره مندی از امکانات اضافه شده به مرکز مراغه ، نهایت استفاده را درپیشبرد اهداف دانشگاه داشته باشیم .
دکتر معصومی رییس  دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی نیز ضمن تبریک فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام ا... مبارک دهه فجر  گفت: سالن ورزشی شهدای دانشجوی دانشگاه پیام نور مراغه در سال 1390 کلنگ زنی شد و با متراژ 1500مترمربع و باصرف اعتباری بالغ بر  15 میلیارد ریال امروز شاهد افتتاح و بهره برداری از آن خواهیم بود .
دکتر معصومی با اشاره به نیاز سنجی و بهره مندی از پتانسیل های موجود در هر شهرستان و برنامه ریزی در راستای رفع نیازها و همکاری با دستگاههای اجرایی در هر شهرستان ، گفت : گلخانه آموزشی – تحقیقاتی این مرکز نیز در سال 1390 کلنگ زنی شد و با متراژ  230متر مربع و با صرف هزینه ای بالغ بر 500 میلیون ریال به منظور ارائه خدمات و بهره مندی دانشجویان و مردم شریف شهرستان امروز با حضور مسئولین شهرستان مراغه به بهره‌برداری می رسد.
وی با اشاره به اینکه توسعه آموزش عالی یکی از ارکان توسعه پایدار هر نظام و کشور است ، خاطرنشان کرد ؛  داشتن دانشگاه‌هایی با کیفیت بالا برای حضور در تمامی مجامع علمی و تحقیقاتی جهانی و فتح قله های موفقیت و غلبه بر توطئه های دشمنان یک امر ضروری و مهم در این زمان است.
رییس دانشگاه پیام نور استان  با اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور مولود انقلاب است ، گفت :  این دانشگاه با شعار آموزش برای همه ، همه جا و همه وقت توانسته است  با بر قراری عدالت آموزشی حتی در دورترین و محروم‌ترین مناطق کشور برای اقشار مختلف مردم خدمات قابل توجهی ارائه کند و با سیاست بومی‌گزینی و حمایت از کانون خانواده بسیاری از دغدغه‌های خانواده‌های دانشجویان را برطرف نموده است .
دکتر معصومی با اشاره به اینکه مرکز مراغه به عنوان دومین مرکز بزرگ دانشگاه پیام نور استان می باشد ، گفت :  در مجموع پذیرش دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه  در سال 96 با رشد 18درصدی و  در سال 97 نسبت به سال گذشته  با رشد 10 درصدی مواجه بوده است که این نشانه اعتماد خانواده ها به دانشگاه پیام نور و جایگاه ویژه این دانشگاه می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی نماینده مردم آذربایجانشرقی در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهرستان مراغه و مهمان ویژه این مراسم نیز با تبریک ایام دهه فجر به ذکر برکات و آثار برجسته 40 ساله انقلاب اسلامی ایران پرداخته و گفت : استقلال و امنیت امروز ایران عزیز اسلامی در دنیای امروزی یکی از برکات بسیار پرارزش انقلاب اسلامی هست و همه ما مسئولین باید با حفظ ارزشها و عمل به فرمایشات مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله امام خامنه ای ( مدظله العالی ) به وظیفه انقلابی خود عمل نماییم.