چهارشنبه 4 ارديبهشت 1398   11:16:34

در آستانه سالگرد چهلمین سالگی انقلاب اسلامی برگزار شد؛
جشن انقلاب در مراکز و واحد های دانشگاه پیام نور

آئین تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه پیام نور با شهدا در گلزار بندرعباس
همزمان با آغاز دهه فجر و فرارسیدن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی به همت اداره فرهنگی دانشگاه پیام نور هرمزگان، اعضا  علمی، مدیران، دانشجویان و کارکنان با حضور در مراسم عطرافشانی و تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل و شهدای گرانقدر در گلزار شهدای بندرعباس با شهدا دیدار قبور متبرکه از مقام شامخ این سبکبالان آزاده تجلیل و تقدیر کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور؛ دکتر محمد خیری رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان ضمن تبریک فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و تقارن با ایام شهادت حضرت زهرا(س)، گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، توحیدی و ولایی بودن آن است.
دکتر محمد خیری در حاشیه این مراسم، زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهیدان و بزرگداشت زمان و مکان شهادت و الگوسازی از شخصیت این پاک سرشتان را بخشی از وظایف دانشگاهیان و جامعه نسبت به شهدا برشمرد.
رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه وظیفه ما ارتقای علم و دانش است که مهمترین رکن توسعه، پیشرفت و تعالی ایران اسلامی است، تاکید کرد: در این برهه از زمان در قبال شهداء می بایست تلاش علمی در جهت رسیدن به جایگاه برتر در جهان داشته باشید .
وی در پایان با اشاره به اینکه شهادت اوج تعالی و رسیدن به نهایت ارزش های انسانیت است، افزود: در فرهنگ اسلام ارزشمندترین و گرانبها ترین حرکت شهادت است.

به مناسبت دهه فجر
دانشگاه پیام نور استان زنجان در نمایشگاه شکوه چهل سالگی حضور یافت
نمایشگاه شکوه چهل سالگی به مناسبت دهه فجر در زنجان افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان زنجان، همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نمایشگاه بزرگ دستاوردهای انقلاب شنبه‌ شب در نمایشگاه بین‌المللی کاسپین زنجان افتتاح شد.
این نمایشگاه با حضور 135 مجموعه فعالیت دارد و در قالب 5 هزار و 200 متر فضای نمایشگاهی آغاز به کار کرده است.
در این نمایشگاه بخش اقتصادی در 14 غرفه، اجتماعی 36 غرفه، زیربنایی 33 غرفه، ورزش و جوانان 20 غرفه، دانشگاه‌ها و فرهنگی 43 غرفه، درمان5 غرفه و نظامی و امنیتی 4غرفه دایر شده است.
 در طول برگزاری این نمایشگاه برنامه‌های جانبی فرهنگی روزانه 20 عنوان برنامه در نوبت صبح و بعدازظهر اجرا می‌شود.
دانشگاه پیام نور استان زنجان هم در کنار سایر دستگاههای استان در فضایی بالغ بر 24 متر مربع را تحت پوشش و معرفی دستاوردهای خود دارد
این دانشگاه در این رویداد به دستاوردهای پژوهشی ،فرهنگی،ورزشی، آموزشی وعمرانی و دانشجویی پرداخته و بعنوان مولود انقلاب در عمر سی ساله خود این دستاوردها را معر فی کرده است

شرکت دانشگاه پیام نور لامرد در مراسم گرامیداشت یوم الله دوازده بهمن ، سالروزبازگشت  تاریخی حضرت امام (ره)
کارکنان علمی و اداری دانشگاه پیام نور مرکز لامرد در مراسم بازگشت نمادین حضرت امام (ره) به میهن اسلامی شرکت کردند .
این مراسم با شکوه و انقلابی با همت ستاد دهه فجر شهرستان برگزار شد و مردم و مسولین شهرستان لامرد طی مراسمی خاص و بیاد ماندنی راهی فرودگاه بین المللی لامرد شده و با حضور در مراسم  بازگشت نمادین حضرت روح الله ، با آرمان های بلند و الهی بنیانگذار جمهوری اسلامی تجدید میثاق کردند . کارکنان علمی و اداری دانشگاه پیام نور لامرد با همراهی سید عمران سجادی رئیس این دانشگاه در کاروان فجر آفرینان ستاد دهه فجر شهرستان حضور یافته همپای مردم و مسولین  در مراسم ورود تاریخی  رهبر کبیر انقلاب اسلامی به میهن شرکت کردند .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه  پیام نور لامرد پس از اجرای برنامه های مربوط به فرود نمادین هواپیمای امام خمینی و ورود تاریخی امام به کشور در فرودگاه ، کاروان فجر آفرینان شهرستان با همراهی هیات اسب سواران و دوچرخه سواران برتر شهرستان  راهی گلزار شهدای مرکزی شهر شده و در ان مکان مقدس با شهیدان گلگون کفن انقلاب و اسلام بیعتی دوبار ه بسته تو تجدید میثاق  کردند.

حضور پررنگ کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور نی ریز در اجلاسیه نماز شهرستان
کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور نی ریز در اجلاسیه نماز شهرستان شرکت کردند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور  اولین اجلاسیه نماز شهرستان نی ریز با هدف اعتلای فرهنگ نماز با رویکرد آسیبهای اجتماعی با حضور حجت الاسلام اعرافی مدیر حوزه علمیه های کشور، آیت الله فقیه، عضو خبرگان رهبری و دانشجویان و کارکنان دانشگاه، و اقشار مختلف مردم و مسئولین در مصلی بزرگ شهرستان برگزار شد.
آیت الله اعرافی، رئیس حوزه های علمیه های کشور در این آیین با اشاره به برکات نماز در جامعه گفت: نماز سرامد عبادتها  و قله نیایشهاست و نقطه برجسته تقرب انسانها به خدای متعال است.
رئیس حوزه های علمیه کشور با اشاره به ظرفیتهای نامحدود نماز، افزود: اگر از همه ظرفیتهای نماز بهره برداری شود فسادی در جامعه باقی نمی ماند و این تعالیم عظیم نماز برای این است که ما به عمق و دنیای درون نماز و عشق وافر خدایی دست یابیم .
در پایان این اجلاسیه از فعالان فرهنگی مساجد شهرستان تجلیل شد.

قول شهردار نورآباد ممسني براي همكاري در پيشبرد اهداف دانشگاه پيام نور اين شهرستان
شهردار نورآباد ممسني با حضور در دانشگاه پيام نور اين شهرستان با رئيس اين دانشگاه ديدار كرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور ممسني، در اين جلسه كه پيرامون همكاري بيشتر شهرداري در بخشهاي عمراني و فضاسازي برگزار شد ، دكترليلا جمشيدي ضمن تقدير و تشكر از حمايت هاي گذشته شهردار از دانشگاه پيام نور ابراز اميدواري كرد كه همكاري شهردار با دانشگاه بيش از پيش ادامه داشته باشد.