كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اخبار
فراخوان ایجاد اولین هسته نوآوری گیاهان دارویی

ایجاد اولین هسته نوآوری گیاهان دارویی در دانشگاه پیام نور
 از کلیه اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان، دانشجویان مقاطع مختلف و علاقه­مندان به گیاهان دارویی که دارای فعالیت نوآورانه شاخص، فعالیت نوآورانه که به مرحله ثبت یا تجاری سازی رسیده شده در زمینه گیاهان دارویی می­باشند، درخواست می­گردد عنوان کامل فعالیت نوآورانه خود را به آدرس ایمیل جناب آقای دکتر حبیبی dr.habibi.pnu@gmail.com ارسال نمایند تا به عنوان عضو رسمی در جلسه آتی این هسته شرکت و ضمن معرفی فعالیت نوآورانه و استفاده از تجاربشان، مقدمات لازم برای تشکیل شرکت­های دانش بنیان به نام شخص دارنده فعالیت نوآورانه فراهم گردد. این فراخوان جهت شناسایی همه استعدادها و ظرفیت های مرتبط با گیاهان دارویی در دانشگاه پیام­نور بوده و کلیه اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان، دانشجویان مقاطع مختلف و علاقه­مند هم که فعلا دارای فعالیت نوآورانه در زمینه گیاهان دارویی نمی­باشند، می­توانند به عضویت هسته گیاهان دارویی درآیندکه این امر در آینده نزدیک از طریق شبکه مجازی هسته صورت می­پذیرد.

هسته نوآوری گیاهان دارویی دانشگاه پیام نور