كوچك يا بزرگ كردن بخش :.
با امضای تفاهم نامه همکاری؛ مسابقات ملی مناظره دانشجویی مشترک دانشگاه پیام نور و سازمان دانشجویی جهاد دانشگاهی برگزار می شود
تفاهم نامه همکاری در برگزاری مسابقات ملی مناظره بین دانشگاه پیام نور و سازمان دانشجویی جهاد دانشگاهی امروز در سازمان مرکزی دانشگاه پیام‌نور امضا شد. به گزارش،روابط عمومی، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور در جلسه امضای تفاهم نامه گفت: کرسی های آزاد اندیشی و مناظره دانشجویی از اهمیت بالایی در فعالیت های فرهنگی دانشگاه برخوردار هستند.
دکتر محمد هادی امین ناجی با مثبت خواندن این همکاری افزود: این همکاری گامی بسیار سازنده در تبیین جایگاه مناظرات دانشجویی و کرسی های آزاد اندیشی خواهد داشت. دکتر مهدی عباسی رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی نیز گفت: دانشگاه پیام نور با توجه به گستردگی آن در سطح کشوز و نیز برخورداری از امکانات مناسب می تواند بستر مطلوبی را برای برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویی باشد.