امکان دانلود از مرکز منطقه ای علوم و فناوری از طریق سایت دانشگاه

متن کامل خبر: با توجه به امکان دانلود مقاله های فارسی، انگلیسی و عربی، کتابها، پایان نامه ها، پرسشنامه های استاندارد، نقشه ها و اطلس های موجود  در مرکزمنطقه ای علوم و فناوری از طریق سایت دانشگاه، خواهشمند است  اطلاعیه این امکان در سایت قرار گیرد.

لازم بذکر است مراحل درخواست برخط مدارک علمی از شاخه دانشگاه پیام نور به شرح زیر می باشد:

1.  وارد شدن به سایت سازمان مرکزی (pnu.ac.ir) و کلیک بر روی فرم درخواست مدارک علمی از شاخه مرکز منطقه ای علوم و فناوری در دانشگاه پیام نور (در پایین صفحه اصلی سایت، قسمت پژوهش)

2.  مطالعه راهنمای جستجوی مقالات، پایان نامه ها، کتاب  ها و ... از طریق جهش (tab) راهنمای تکمیل  فرم

3.  وارد شدن به سایت مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری به نشانی http://ricest.ac.ir یا کلیک بر روی جهش (tab) مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری

4.  جستجوی آثار مورد نظر و دریافت شماره مدارک درخواستی

5.  تکمیل فرم و ارسال درخواست (محدودیتی در زمینه تعداد مدارک درخواستی وجود ندارد)