1402/12/1 سه‌شنبه
درخشش دانشجویان پیام نور هرمزگان در جشنواره ملی
دانشجویان دانشگاه پیام نور هرمزگان در جشنواره دستاوردها و توانمندی‌های دانشگاه پیام نور خوش درخشیدند.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، دانشجویان دانشگاه پیام نور استان هرمزگان در سومین جشنواره دستاوردها و توانمندیهای دانشگاه پیام نور سراسر کشور (اصفهان، بهمن 1402) به خوبی درخشیدند.به گفته دکتر منصور فرهادی رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان، خانم ها: فاطمه مصطفوی رتبه اول جشنواره رویش، موضوع (مصنوعات پارچه ای)، سارا فعله کری، رتبه اول جشنواره رویش، موضوع (عکس)، سارا زارعی، رتبه سوم جشنواره رویش، موضوع ( تصویر سازی) و سارا نساجی، رتبه اول جشنواره حرکت موضوع (مسابقه علمی) رادکسب کردند.
همچنین سارا زارعی، رتبه سوم جشنواره حرکت، موضوع (محتوای دیجیتال) دانشجویان دانشگاه پیام نور هرمزگان را کسب کردند.
در آیین اختتامیه سومین جشنواره سه گانه «رویش، حرکت و نشریات» دانشگاه های پیام نور سراسر کشور که به میزبانی استان اصفهان برگزار شد جایزه برگزیدگان توسط دکتر تقی زاده؛ رئیس دانشگاه پیام نور و دکتر محمدی معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی اهدا شد.
دکتر فرهادی، کسب این موفقیت بزرگ فرهنگی را به دانشجویان و خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور استان هرمزگان تبریک گفت و تاکید کرد: این دانشگاه با حرکتی رو به جلو در حال درخشیدن در عرصه‌های گوناگون است.