دستورالعمل نحوه برگزاری آزمون معارفی و حفظ بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور

احتراماً ضمن آرزوی توفیق روز افزون الهی و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، دستور العمل برگزاری مرحله کشوری رشته های معارفی و رشته های حفظ بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نورکل کشور که به صورت آنلاین برگزار خواهد شد، جهت اطلاع رسانی دانشجویان ارسال می گردد.

1- آزمون بخش معارفی در تاریخ30/01/1402 به صورت آنلاین برگزار خواهد شد

2-  آزمون بخش معارفی در دو بخش تستی و تشریحی برگزار خواهد شد

3-  لینک شرکت در بخش معارفی در سایت بیست وششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور قرار خواهد گرفت. و دانشجویان عزیز با ورود به لینک مربوطه می توانند در آزمون شرکت نمایند.

4- هر داوطلب صرفا می تواند در یک رشته انتخابی در آزمون شرکت کند ضمناً توصیه می گردد تا دانشجویان شرکت کننده در بخش معارفی یک روز قبل از آزمون به صورت آزمایشی وارد لینک ارائه شده بشوند

5- آزمون رشته های حفظ(حفظ کل،20جزء،10جزء و 5 جزء) در دو روز مجزا در تاریخ 5/02/1402 ویژه برادران و در تاریخ 06/02/1402 ویژه خواهران به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.