به مناسبت روز زن از بانوان دانشگاه پیام نورمرکز شهرکرد تقدیر به عمل آمد گرامیداشت روز مادر، گرامیداشت فرشته ای آسمانی است که خداوند به هر انسانی در روی زمین یکی از آنها را هدیه داده است، فقط و فقط یکی که هیچ جایگزینی ندارد
به مناسبت تولد حضرت فاطمه زهرا و روز زن با همکاری امور فرهنگی دانشگاه پیام نور و امور اداری پیام نور مرکز شهرکرد  در تاریخ 03/11/1400 از تمامی بانوان کارمند مرکز تقدیر به عمل آمد. در این روز دکتر حمید رضایی  به همراه دکتر محمد علی ترکی و مسئولین دانشگاه با اهدای یک شاخه گل و لوح تقدیر از بانوان تقدیر کردند.
دکتر حمید رضایی معاون محترم دانشگاه پیام نور استان ضمن تبریک فرارسیدن ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن و گرامی داشت مقام مادر افزود: کار شما از اهمیت فراوانی برخوردار است و حضور در جمع شما برای بنده بسیار با ارزش و اهمیت است و ما در زمانی به سر می بریم که زنان ما علاوه بر مدیریت خانواده و تربیت فرزندان،همراه و همگام مردان در تمامی عرصه های اقتصادی،اجتماعی و سیاسی حضور فعال و پرررنگی دارند و این موضوع اهمیت جایگاه بانوان را بیش از پیش ارتقاء میدهد.اینجانب بار دیگر این روز خجسته را به تمامی مادران وبانوان شاغل در دانشگاه پیام نور مرکز شهرکرد تبریک عرض نموده و برایتان در مسیرزندگی از خداوند متعال موفقیت وکامیابی را خواستارم.