پیام تسلیت ریاست دانشگاه به مناسبت درگذشت مرحوم فرزاد جهانبازی دانشجوی ارشد رشته ادبیات فارسی مرکز شهرکرد دکتر علیرضا آبرود رئیس دانشگاه پیام نور استان  طی پیامی ضایعه درگذشت دانشجوی گرامی مرحوم  فرزاد جهانبانی گوجانی را تسلیت گفت.

▪️ متن پیام  به شرح ذیل می باشد.

✍ يا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعي‏ إِلى‏ رَبِّكِ راضِيَةً مَرْضِيَّةً فَادْخُلي‏ في‏ عِبادي وَ ادْخُلي‏ جَنَّتي‏

ضایعه درگذشت ناگهانی دانشجوی با اخلاق و گرانقدر مرحوم فرزاد جهانبازی گوجانی  جامعه دانشگاه پیام نور استان را اندوهگین و داغدار کرد . اینجانب از طرف خود و سایر همکاران دانشگاه ضمن ابراز تأسف و همدردی ، این ضایعه ناگوار را به خانواده محترم و همکلاس های آن مرحوم تسلیت عرض نموده و از  خداوند رحمان و غفار برای ایشان رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و سلامتی خواستارم.

روحش شاد و یادش گرامی باد

دکتر علیرضا آبرود