قابل توجه پذیرفته شدگان نیمه دوم سال تحصیلی 400-99 دستورالعمل ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان در مرحله پذیرش صرفاً با اعمال سوابق تحصیلی آزمون سراسری (بهمن ماه) مقطع کارشناسی پیوسته سال 1399
رییس محترم دانشگاه پیام نور استان
با سلام و احترام
به پیوست دستورالعمل شماره 74569 مورخ 17/10/99 سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص پذیرفته‌شدگان در مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی پیوسته بهمن 1399  ایفاد و موارد ذیل را به آگاهی می‌رساند.
1- فهرست اسامی در رج ساپ اداره پذیرش و ثبت‌نام قرار گرفته و ثبت نام غیرحضوری پذیرفته‌شدگان برای نیمسال دوم 1400-1399 و از تاریخ 23/10/99 لغایت 29/10/99 خواهد بود.
پذیرفته‌شدگان گرامی لازم است با مراجعه به سامانه آموزشی گلستان به آدرس: http://reg.pnu.ac.ir  از نحوه نام نویسی آگاهی یابند.
2-پذیرفته‌شدگان پس از ورود به سامانه در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می‌توانند با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه (در صفحه اول سایت فوق الذکر در زمان ثبت نام اعلام می‌گردد) وارد سامانه آموزشی گلستان شوند.
3-پذیرفته‌شدگان لازم است اسکن مدارک ذیل را در قالب jpg یا jpeg و با حجم هر فایل حداکثر 250 کیلو بایت تهیه و در هنگام ثبت نام غیرحضوری بارگذاری نمایند.
-تصویر صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه
-تصویر کارت ملی (پشت و رو)
-عکس رنگی با زمینه روشن بدون کلاه و عینک
-مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان)
-تصویر مدرک دیپلم متوسطه
-دارندگان دیپلم سالی واحدی یا ترمی واحدی علاوه بر مدرک دیپلم باید مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی خود را ارائه نمایند.
4- پس از تکمیل ثبت‌نام و بارگذاری مدارک توسط پذیرفته شده لازم است کارشناس آموزش مرکز/ واحد حداکثر ظرف دو روز کاری نسبت به بررسی کامل مدارک بارگذاری شده و تایید/ عدم تایید ثبت نام دانشجو در سامانه آموزشی گلستان اقدام نماید و پس از تایید کارشناس امکان اخذ شماره دانشجویی/ واریز شهریه و انتخاب واحد دانشجو فراهم می‌شود.

5-انتخاب واحد دانشجویان از تاریخ 1/11/99 لغایت 8/11/99 خواهد بود.
6- پذیرفته‌شدگان به شرط اخذ و ارائه مدرک تحصیلی دیپلم دوره چهارساله نظام قدیم، دیپلم نظام جدید 3-3-6، پیش دانشگاهی نظام ترمی واحدی و یا سالی واحدی و یا کاردانی حداکثر تا تاریخ 31/6/99 مجاز به ثبت نام و ادامه تحصیل در کدرشته محل قبولی خواهند بود.
تبصره: دارندگان دیپلم نظام ترمی واحدی و یا سالی واحدی که فاقد مدرک پیش‌دانشگاهی و یا کاردانی می باشند، واجد شرایط شرکت در پذیرش این مرحله نمی‌باشند.
یادآوری: مهلت ارائه مدرک پیش دانشگاهی/ دیپلم نظام جدید 3-3-6 و یا کاردانی مطابق بخشنامه های شماره 46239/3/د مورخ 4/9/99 و 51076/3/د مورخ 7/10/99 قابل بررسی و اقدام است.
7- با توجه به اینکه مبنای گزینش، معدل سال آخر دوره متوسطه است، چنانچه معدل مندرج در مدرک داوطلب کمتر از معدل ثبت شده در فایل اطلاعات است ثبت نام موقت و مشروط به عمل آمده و فهرست اسامی به صورت فایل اکسل و با درج مشخصات، کد قبولی و معدل واقعی تا تاریخ 20/11/99 به مرکز سنجش و آزمون اعلام نمایید.
8- پذیرفته شدگانی که دارای کد محل قبولی قبلی (مهرماه) می باشند صرفا مجاز به ادامه تحصیل در یک کدرشته محل قبولی می باشند.
9- نحوه اخذ اصل معافیت تحصیلی دانشجویان براساس بخشنامه شماره 52166/3/د مورخ 10/10/99 بررسی و اقدام گردد.